İngiliz devi Hatayspor maçında Ferdi Kadıoğlu'nu izledi!

İsa Kethüda
03.03.2024 - 12:35 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 12:48

Transfer haberleri. Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Hatayspor'u mağlup ettiği karşılaşmada bir İngiliz kulübünün Ferdi Kadıoğlu'nu izlediği belirtildi.

İngiliz devi Hatayspor maçında Ferdi Kadıoğlu'nu izledi!

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Atakaş Hatayspor'u 2-0 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Arsenal'in sportif direktörü maçı takip etti

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-Lacivertli ekibin, Akdeniz temsilcisini deplasmanda mağlup ettiği karşılaşmayı İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'in sportif direktörü Edu Gaspar'ında izlediği iddia edildi.

Ferdi Kadıoğlu'nu izlediler

Haberde, Arsenal'in sportif direktörü Edu Gaspar'ın, F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un sezon sonunda gideceğini açıkladığı Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için geldiği belirtildi.

Fenerbahçe rekor bir transfer ücreti bekliyor

Süper Lig'de bu sezon sadece bir maç kaçıran ve diğer tüm karşılaşmalarda 90 dakika sahada kalan milli futbolcu için sarı-lacivertli yönetim, rekor bir transfer ücreti bekliyor.

Kapı 20 milyon Euro'dan açılacak

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026'da bitecek oyuncu için kapı 20 milyon Euro'dan açılacak.

Birçok pozisyonda oynuyor

Asıl mevkisi forvet arkası olan ancak, sol bek sağ bek ve merkez orta sahada da görev yapabilen 24 yaşındaki futbolcu, 2018 yılında Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

A Milli Takım formasını da giyen Ferdi Kadıoğlu, görev aldığı 15 karşılaşmada 1 gol atarken 1.128 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler