İngiliz devi Merih Demiral'ın peşinde!

31.05.2020 - 11:22 | Son Güncellenme: 31.05.2020 - 11:27

İngiliz devi Merih Demiral'ın peşinde!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ı gözüne kestirdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Manchester United'ın Douglas Costa'yı transfer etmek için kulübe ciddi baskı yaptığı ve Merih Demiral hakkında da bilgi aldığı öğrenildi.

Bilindiği üzere, Juventus eski oyuncusu Paul Pogba'yı kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekibi de Paul Pogba karşılığında İtalyan ekibinden Douglas Costa ve Merih Demiral'ı takas olarak transfer etmenin peşinde. Ancak, Douglas Costa'nın İngiliz ekibine gitmesinin zor olduğunu belirtildi.

Haberde, Paris Saint-Germain'in de Brezilyalı yıldıza ilgi gösterdiği ifade edildi. Manchester'ın Douglas Costa haricinde milli futbolcu Merih Demiral'ın da takımdaki durumunu sorduğu ve Merih'in Giorgio Chiellini'nin yerin takımda düşünüldüğü için bu transfere İtalyan ekibinin sıcak bakmadığı öğrenildi.

Daha önce Milan'dan Merih için gelen transfer teklifini reddeden Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, milli futbolcunun takımda kalacağını açıklamıştı. Douglas Costa'nın Juventus ile olan sözleşmesi 2022 ve milli futbolcu Merih Demiral'ın ise 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler