Arsenal, Juventus'tan Kenan Yıldız'a dev bonservis önerdi!

Ali Bozkurt
25.02.2024 - 09:10 | Son Güncellenme: 25.02.2024 - 09:24

İtalya Serie A devi Juventus forması giyen milli oyuncumuz Kenan Yıldız için Premier Lig devi Arsenal transfer için devreye girdi. İşte dev bonservis önerisi...

Arsenal, Juventus'tan Kenan Yıldız'a dev bonservis önerdi!

AJANSSPOR HABER

Son zamanlarda gösterdiği performansla devlerin dikkatini çeken genç oyuncu Kenan Yıldız için son olarak Arsenal'ın devreye girdiği iddia edildi. İngiliz devi genç golcü için dev bonservis önerdi. 

Dev bonservis önerildi

Tuttosport'un haberine göre İngiliz devi Arsenal, Kenan Yıldız için Juventus'a ilgi kağıdı gönderdi. Arsenal, "Kenan Yıldız'la ilgileniyoruz. 40 milyon euro civarında bir meblağ teklif etmeye hazırız." ifadeleri kullanıldığı iddia edildi.

''Kenan Yıldız satılık değil''

İtalyan ekibi Kenan'ın satılık olmadığını belirterek, "Teşekkürler ama 40 milyon yeterli değil. Hatta belki iki katı bile değil çünkü Kenan Yıldız'ın etrafında bir kulüp projesi var ve o satılık bir oyuncu değil." şeklinde yanıt verdi.

Dev bonservis bekleniliyor

Arsenal'ın dev teklifini kabul etmeyen İtalyan devi, milli futbolcumuzdan en az 80 milyon euroluk gelir bekliyor.

Tarihe geçebilir

Kenan Yıldız'ın transferinin söz konusu rakama gerçekleşmesi halinde milli futbolcu "En yüksek bonservis ödenen Türk futbolcu" olarak tarihe geçecek. 

Kenan Yıldız'ın bu sezonki performansı

18 yaşındaki genç futbolcu Kenan Yıldız, Bu sezon Juventus formasıyla çıktığı 24 karşılaşmada 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Serie A: 15 maç 1 gol
İtalya Kupası: 2 maç, 2 gol
Juventus Next Gen: 7 maç, 2 gol, 1 asist

Senin için hazırladığımız haberler