Premier Lig ekipleri Kim Min Jae'yi Transfer Etmek İçin Hamle Yaptı

Ali Bozkurt
10.05.2023 - 09:36 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 09:45

Fenerbahçe'den ayrılarak Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae'ye talipler çıkmaya devam ediyor. Premier Lig ekipleri savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için devrede. Detaylar...

Premier Lig ekipleri Kim Min Jae'yi Transfer Etmek İçin Hamle Yaptı

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A'nın şampiyonu Napoli'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken eski Fenerbahçeli savunma oyuncusu Kim Min Jae, takımdan ayrılabilir. İngiliz devleri başarılı savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. Detaylar...

Kim Min'e yeni sözleşme

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde Napoli'nin bu yaz en büyük endişesi Kim Min Jae'nin takımdan ayrılma ihtimali olduğu iddia edildi. Napoli yönetimi bu endişeyi ortadan kaldırmak için Güney Koreli yıldız yeni bir sözleşme önererek serbest kalma bedelini güncelleyecek.

Kim Min Jae'nin alternatifi belli oldu

Napoli Güney Koreli oyuncunun takımdan ayrılması durumunda Union Berlin'de forması giyen Danilho Doekhi'yi kadrosuna katmak istiyor. Savunma bölgesinde en ciddi aday konumunda Doekhi bulunuyor. Giuntoli'nin, Doekhi'yi yakından takip ettiği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan eski golcüsüne hamle!
Habere Git

Kim Min Jae'nin maaşı yükselecek

La Gazzetta dello Sport, Kim Min Jae için yeni bir iddiada bulundu. Haberde Napoli'nin yıllık maaşı 2 milyon euro olan Güney Koreli yıldıza yıllık 6 milyon euro teklif yaptı ve beklemeye geçti.

''Guardiola'nın etkisi olacak''

Napoli'den ayılması gündemde olan Kim Min Jae için haberin detaylarında şu ifadeler yer aldı:

"Manchester takımları Kim'i ikna etmek istiyor ve Napoli'nin önerdiği yeni sözleşmedeki en büyük engel olarak ön plana çıkıyorlar. United onu bir süredir gözlemliyor ve scouting çalışmaları en ince ayrıntısına kadar yapılmış durumda. Ancak kulübün satışına yönelik hamleler, Kırmızı Şeytanların manevralarını sınırlıyor. Bunun yerine Manchester City'nin hazır staratejisi ön plana çıkıyor. Guardiola'nın Manchester City'si bu transferde daha favori konumda.

Chelsea'dan hamle gelecek

Sezon başında Napoli'den Kalidou Koulibaly'yi renklerine bağlayan Chelsea'nin de Kim Min Jae için devreye girebileceği kaydedildi. Chelsea, Güney Koreli oyuncunu kadrosuna katmak için sezon sonunu beklemeden görüşmelere başlayacağı da iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Orta, Fenerbahçe'nin isyan ettiği maçı yorumladı
Habere Git

Manchester United, Kim Min Jae'yi istiyor

The Sun'ın haberine göre; Manchester United, Kim Min-Jae'nin sözleşmesinde bulunan 45 milyon euroluk serbest kalma maddesinden 15 milyon euro daha fazlasını Napoli'ye ödemeye hazır. Teknik direktör Erik ten Hag'ın özellikle istediği Güney Koreli stoperin transferini garanti altına almak isteyen Manchester United'ın kısa süre içinde Napoli'den yanıt beklediği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler