İngiliz ekibinden Beşiktaş'a Muçi'nin transferi için astronomik teklif!

14.08.2024 - 20:43 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 21:04

İngiltere Premier League ekibi Aston Villa, Beşiktaşlı yıldız oyuncu için masaya astronomik bir teklif koydu. İşte detaylar...

İngiliz ekibinden Beşiktaş'a Muçi'nin transferi için astronomik teklif!

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon uzun bir aranın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Premier League temsilcisi Aston Villa, transferde gözünü Beşiktaş'a çevirdi.

Daha önce Semih Kılıçsoy transferi için kapıyı çalmışlardı

Aston Villa, yaz aylarının başında Beşiktaş'ın genç forveti Semih Kılıçsoy için 18 milyon Euro+ Alex Moreno'yu içeren bir paket önerdi. Bu teklif Siyah-Beyazlılar tarafından geri çevirilmişti.

Beşiktaşlı yıldıza 14 milyon Euro'luk transfer teklifi!

Geçtiğimiz sezonu Premier League'de dördüncü sırada tamalayan Aston Villa, bu kez de Ernest Muçi'nin transferi için Beşiktaş ile masaya oturdu. İngiliz ekibinin temsilcimize Arnavut oyuncu için 14 milyon Euro önerse de, teklif henüz kabul edilmedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transfere doymuyor! Brezilyalı futbolcu ile görüşmeler başladı
Habere Git

Beşiktaş'ta van Bronckhorst'un gözüne giremedi!

Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un; Turkcell Süper Kupa'da oynanan Galatasaray ve Trendyol Süper Lig'in açılış maçında oynanan Samsunspor maçında 23 yaşındaki futbolcuya süre vermemesi dikkat çekti.

Beşiktaş 10 milyon Euro'ya transfer etmişti

Beşiktaş, Ernest Muçi'yi geçtiğimiz ara transfer döneminde 10 milyon Euro karşılığında Polonya ekibi Legia Varşova'dan transfer etmişti.

Beşiktaş forması ile 17 maça çıktı!

Geçen sezonun ikinci yarısında Beşiktaş formasını Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 17 maçta terleten Ernest Muci, 4 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Kopenhag'ın yıldızını transfer etmek istiyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler