İngiliz ekibinden Okay Yokuşlu atağı

11.07.2021 - 23:04 | Son Güncellenme: 11.07.2021 - 23:07

Transfer haberleri… Okay Yokuşlu’nun geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği West Bromwich Albion, milli futbolcunun bonservisini almak istiyor.

İngiliz ekibinden Okay Yokuşlu atağı

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takım’ın EURO 2020 kadrosunda yer alan Okay Yokuşlu kariyerini İngiltere’de sürdürebilir. Geçen sezon West Bromwich Albion küme düşmesine rağmen başarılı bir futbol sergileyen milli futbolcu Ada’daki yerini sağlamlaştırmış görünüyor. 

West Bromwich'in Okay pişmanlığı

İngiliz basınından Football Insider'ın, İspanyol Faro de Vigo'ya dayandırdığı habere göre West Bromwich, bonservisi Celta Vigo'da bulunan futbolcumuzu yeniden renklerine bağlama amacında. Haberde İngiliz ekibinin Okay'ı satın alma opsiyonunu kullanmadığı için pişman olduğu ve bonservisiyle kadrosuna katmayı planladığı iddia edildi.

Okay Yokuşlu Championship'te oynayabilir

Bu transfer gerçekleşirse tecrübeli orta saha oyuncusu, İngiltere Premier Lig'in bir altı olan Championship'te forma giyecek. 26 yaşındaki Okay Yokuşlu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak oynadığı lacivert beyazlılarda 16 maça çıkmış ve takımının küme düşmesine engel olamamıştı.

Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor

Zaman zaman adı Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türk kulüpleri ile de anılan Okay’ın menajeri Batur Altıparmak, futbolcusunun kariyerine Avrupa’da devam edeceğini ısrarla vurgulamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler