Jamaal Lascelles'ten Beşiktaş iddialarına yanıt!

24.01.2024 - 20:40 | Son Güncellenme: 24.01.2024 - 20:44

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Stoper bölgesini güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda gündeme gelen Jamaal Lascelles ile ilgili bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Jamaal Lascelles'ten Beşiktaş iddialarına yanıt!

AJANSSPOR-HABER

6 Şubat'ta sona erecek transfer dönemi için futbol şube sorumluları Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Beşiktaş'ta son olarak gündeme gelen isimlerden Jamaal Lascelles'ten siyah-beyazlı ekibe yanıt geldi.

Lascelles kararını açıkladı

The Chronicle'da yer alan habere göre; savunmaya yeni bir transfer arayışında olan Beşiktaş'a, Newcastle United'ta forma giyen Jamaal Lascelles'ten haber geldi. 30 yaşındaki stoper Newcastle United'ta mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini belirtti.

Yeni sözleşme bekliyor

Jamaal Lascelles'in Newcastle United ile olan sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek. Ancak İngiliz futbolcu kulübüyle yeni bir sözleşme konusunda anlaşmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Erden Timur transfer hakkında konuştu!
Habere Git

Rota İspanya'ya dönebilir

Jamaal Lascelles'ten olumsuz yanıt alan Beşiktaş'ta stope transferi için Getafe forması giyen 28 yaşındaki stoper Domimgos Duarte gündemdeki bir diğer isim konumunda.

Lascelles'in performansı

Jamaal Lascelles, 2014-2015 sezonundan bu yana Newcastle United forması giyiyor. Lascelles bu sezon takımıyla 22 maça çıktı ve 1 gollük performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler