Bayern Münih, Bochum'u ezip geçti! Harry Kane bir rekor daha kırdı

Burak Alaca
23.09.2023 - 18:42 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 19:03

Bundeslliga'da Bayern Münih'in Bochum'u 7-0'lık bir skorla net bir şekilde mağlup etti. Maça hat-trick yapan İngiliz golcü Harry Kane damgasını vurdu.

Bayern Münih, Bochum'u ezip geçti! Harry Kane bir rekor daha kırdı

AJANSSPOR-HABER

Bundesliga'nın 5. haftasında Bayern Münih, Bochum'u Allianz Arena'da konuk etti. Maçın başından son anına kadar rakip kaleye baskı kuran Bayern Münih karşılaşmadan 7-0'lık ezici bir skorla galip ayrıldı.

Bayern Münih namağlup devam dedi

Bayern Münih bu sonuçla 5 maç sonunda 4. galibiyeti aldı ve puanını 13'e yükselterek zirvedeki yerini korudu. Bavyere ekibi tek puan kaybını geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen ile 2-2 berabre kalarak yaşamıştı.

Kane erkenden kulüp rekoru kırdı

Bayern Münih adına karşılaşmayı 3 gol, 2 asistlik üst düzey bir performansla tamamlayan 30 yaşındaki İngiliz golcü Harry Kane, kulüp tarihinde 5 lig maçında 6 ve üzeri gol atan ilk futbolcu oldu.

İlgini Çekebilir
Yurttaş Kane'in sırrı Almanya'da da çözülemiyor!
Habere Git

18'lik yıldız atmaya devam ediyor

Bayern Münih'in 18 yaşındaki Fransız forveti Mathys Tel, teknik direktör Thomas Tuchel'in önem verdiği isimler arasına girdi. Bundesliga'da 5 maçta forma giyerken bugün 81. dakikada attığı gol ile toplamda 4 gole ulaştı.

Galatasaray'ın grubuna kazanarak başladılar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın da bulunduğu A Grubu'nda yer alan Bayern Münih ilk maçında evinde konuk ettiği İngiliz ekibi Manchester United'ı 4-3 mağlup ederek 3 puanla başladı.

Senin için hazırladığımız haberler