İngilizler ikna oldu! Beşiktaş'ta golcü harekatı...

30.06.2021 - 10:38 | Son Güncellenme: 30.06.2021 - 14:53

Forvet transferine odaklanan Beşiktaş, Premier Lig'de Fulham'da oynayan Aleksandar Mitrovic'i imza aşamasına getirdi. Oyuncunun maliyeti ortaya çıktı.

İngilizler ikna oldu! Beşiktaş'ta golcü harekatı...

AJANSSPOR-HABER 

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun ile yolların ayrılmasının ardından forvet transferi konusunda çalışmalar devam ediyor. Siyah-beyazlıların, Premier Lig ekibi Fulham'da oynayan Aleksandar Mitrovic transferinde mutlu sona yakın olduğu gündemde. Detaylar haberde...

Beşiktaş, Mitrovic transferinde son aşamada

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fulham’la yapılan kiralama pazarlıklarında sona gelindi. Aleksandar Mitrovic'in maaşının yüzde 60’ını karşılama konusunda İngilizler ikna edildi, işin resmiyete dökülmesini bekleniyor.

Maliyeti ne kadar olacak?

Premier Lig ekibi, kiralanmasına sıcak baktığı 26 yaşındaki oyuncunun 4 milyon Euro'luk maaşını Beşiktaş'ın ödemesini istemiş, yönetim ise bu rakamın yüzde 60'lık bölümünü karşılayabileceğini iletmişti. Gelen haberlere göre kıran kırana geçen pazarlıklar sonucu Fulham cephesinin bu teklifi kabul etmek üzere.

Fulham ile anlaşma sağlanırsa gelecek hafta yola çıkacak

1.89 boyundaki Aleksandar Mitrovic'i de ikna eden Beşiktaş yönetiminin, Fulham'la nihai olarak el sıkıştıktan sonra golcü oyuncuyu hemen İstanbul'a getireceği kaydedildi. Hatta tecrübeli forvetin gelecek hafta içinde İstanbul'da olabileceği de ifade edildi.

Geçen sezonki performansı ve güncel piyasa değeri

Mitrovic'i sezon başı kampına yetiştirmek isteyen Beşiktaş, imzalar sonrası hemen ikinci forvetini de kadrosuna katmaya çalışacak. Geçen sezon Fulham'da 31 maça çıkan Mitrovic 4 gol, 4 asistlik performans sergileyince kiralık listesine düşmüştü. Bu arada oyuncunun piyasa değeri 16 milyon Euro civarında.

Borre transferinde son durum ne?

Öte yandan Beşiktaş için Rafael Santos Borre konusunda da yeni haberler gelmeye devam ediyor. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Kartal'ın listesinde ilk sıralarda bulunan Borre'yi CSKA Moskova ile Eintracht Frantfurt'un da istediğini yazarken pazarlıklar konusunda da bilgi verdi.

4 yıllık kontrat istiyor

Haberde; sözleşmesi sona eren Kolombiyalı golcünün 2.5 milyon Euro yıllık ücret istediği ifade edilirken 4 yıllık kontrat istediği de vurguladı. Beşiktaş'ın talip takımlar arasında önde olduğunu yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler