İngilizlerden Davinson Sanchez ısrarı! Teklifi yükselttiler

13.07.2024 - 12:58 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 13:04

Premier Lig ekibi Everton, Galatasaray'ın geçen sezon başında Tottenham'dan transfer ettiği Davinson Sanchez için yaptığı teklifi yükseltti. Detaylar.

İngilizlerden Davinson Sanchez ısrarı! Teklifi yükselttiler

Ayhan ŞENSOY - AJANSSPOR

2023/24 sezonunu Trendyol Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray gelecek sezon çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım şampiyon kadroyu büyük ölçüde korumak istese de geçen sezonki performansların dikkat çekmesi nedeniyle Avrupa'dan birçok teklif alıyor.

Everton Davinson Sanchez için teklifini yükseltti

Sarı-Kırmızılılar'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez 1 yıl aradan sonra İngiltere Premier Lig'e dönüyor. Everton 28 yaşındaki stoper için teklifini 20 milyon Euro'ya çıkardı.

Cimbom 25 milyon Euro istiyor

Galatasaray yönetimi ise 25 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Premier Lig ekipleri Barış Alper Yılmaz için yarışa girdi
Habere Git

Everton, Davinson'u isteyen tek İngiliz değil

Everton'ın Sanchez konusunda ısrarlı olduğu belirtildi. Bu arada 28 yaşındaki stopere talip olan tek Premier lig kulübü Everton olmadığı öğrenildi.

Crystal Palace Davinson Sanchez'i radarına aldı

Crystal Palace da Sanchez'i yakından takip ediyor. İngiltere Milli Takımı ile EURO 2024'te başarılı bir performans sergileyen Marc Guehi Avrupa'nın büyük kulüplerinin radarına girdi. Crystal Palace kulübü Guehi'nin satılması halinde yerine Davinson Sanchez'i düşünüyor.

Galatasaray 9 milyon Euro ödedi

Copa America'da ülkesi Kolombiya ile finale kalan Sanchez, geçen yaz 9 milyon Euro karşılığında Tottenham'dan transfer edilmişti. Gösterdiği performansla Copa America'nın en iyi 11'ine girmesi beklenen 28 yaşındaki oyuncu, Galatasaray ile geçen sezon 32 maça çıkarken, 3 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler