İngiltere Başbakanı'na güldüren Tanguy Ndombele cevabı

13.06.2024 - 13:45 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 14:09

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Tottenham Hotspur'dan kiraladığı Tanguy Ndombele için bir İngiliz taraftar, İngiltere Başbakanı'na cevap verdi. Detaylar...

İngiltere Başbakanı'na güldüren Tanguy Ndombele cevabı

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık forma giyerek geçiren Tanguy Ndombele hakkında, İngiltere Başbakanı'na gülümseten bir cevap verildi. İşte detaylar...

İngiltere Başbakanı'na Ndombele cevabı

Sosyal medya platformu X'te, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, "Kendi paranızı harcamakta her zaman hükümetten daha iyi olacaksınız." paylaşımıyla İngilizlere mesaj verdi.

Bir İngiliz vatandaşı ve Tottenham Hotspur taraftarı ise, Başbakan Sunak'ın paylaşımı alıntılayarak Fransız futbolcu Tanguy Ndombele üzerinden cevap verdi.

Tottenham taraftarı David Patrikarakos, Başbakan Rishi Sunak'a, "Arkasında Ndombele yazan bir Tottenham formam var" cevabını verdi. Patrikarakos bu mesajıyla kendi parasını da harcarken doğru tercihlerde bulunmadığı ima etti ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yollar ayrıldı

Tanguy Ndombele, sezonu Galatasaray'da tamamlamasının ardından Tottenham'a geri döndü. İngiliz ekibi, Fransız futbolcuyla geçtiğimiz günlerde yollarını resmen ayırdı.

62 milyon Euro ödendi

Ndombele, 2019-20 sezonunda Fransız ekibi Lyon'dan, Tottenham'a 62 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Londra ekibinde beklenen çıkışı sergileyemeyen Ndombele; Lyon, Napoli ve Galatasaray'da kiralık olarak forma giydi.

Galatasaray performansı

Fransız futbolcu geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 26 maçta forma giydi ve 664 dakika süre aldı. Milli futbolcu bu maçlarda gol atamazken, 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler