İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Ünlü mankeni hamile bırakmış

05.04.2021 - 14:11 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 14:27

Dış haberler... İngiliz The Sun Gazetesi'nin hafta sonu ekinde Jaqueline Sousa takma isimli bir itirafçı, Premier Lig futbolcusundan çocuğu olduğunu ve bütün bunlar yaşanırken; ilgili futbolcunun başka bir kadınla evlendiğini ileri sürdü. Güvenlik önlemleri maksadıyla ne futbolcunun adına yer verildi ne de ünlü mankenin adı kamuoyu ile paylaşıldı. İşte detaylar...

İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Ünlü mankeni hamile bırakmış

AJANSSPOR - MAGAZİN

İngiltere, adı gizlenen bir itirafçının iddialarıyla yankılanıyor. The Sun Gazetesi'ne konuşan Jaqueline Sousa takma adlı bir manken; Premier Lig'de forma giyen bir futbolcu tarafından aldatıldığını ve çocuğuyla ortada kaldığını söyledi. İddiaya göre futbolcu, Sousa'dan çocuğu olacağını bilmesine karşın başka bir kişiyle dünya evine girmiş.

 

Evlendiği gün yalvarmış...

Jaqueline Sousa'nın iddiaları adada buz etkisi yarattı. Adı gizlenen futbolcu, evlendiği gün bile ünlü mankeni arayıp kendisini bırakmaması için yalvarmış. Sadece futbolcu da değil, Sousa'nın iddiasına göre futbolcunun kardeşi de kendisini arayıp olayı sineye çekmesi gerektiğini anlatmış. The Sun Gazetesi'nde çıkan şok edici olayın kahramanlarının gerçek isimleri, güvenlik tedbirlerinden ötürü gizlendi. 

"Depresyona girdim..."

Olayın yaşandığı gece futbolcuyla olan ilişkisini sonlandırdığını açıklayan manken, o günden sonra uzun süre depresyona girdiğini ve bu süreçte işini kaybettiğini belirtti. Jaqueline Sousa "Yaşananlara daha fazla katlanamazdım. Evlendiği gece beni aradı. Kendisini bırakmamam için yalvardı. Tüm enerjimi ona harcamıştım. Beni fiziksel ve mental açıdan yordu." dedi.

"Beni görmezden geldi..."

Hamilelik sürecinde futbolcunun kendisiyle ilgilenmediğini iddia eden Sousa, "Sanki hiç tanışmamışız gibi davranıyordu. Ne bana ulaşmaya çalıştı ne de bebeğimin halini sordu. Yalnız olup olmamam dahi umrunda olmadı. Bir peri masalında olduğumu düşünüyordum ama kabusa dönüştü..." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler