İngiltere Dünya Kupası'na devam ediyor, futbolcuları eve dönüyor!

Cüneyt Muharremoğlu
05.12.2022 - 08:49 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 08:56

İngiltere Milli Takımı'nda Ben White’ın ardından evine hırsız giren Raheem Sterling de Katar'dan ayrıldı. Teknik Direktör Southgate, "Aile her şeyden önce gelir" diyerek oyuncusuna izin verdi.

İngiltere Dünya Kupası'na devam ediyor, futbolcuları eve dönüyor!

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası son 16 turunda Senegal'i 3-0 yenerek çeyrek finale yükselen İngiltere, kişisel nedenlerle ikinci futbolcusunu da kaybetti. Ben White’ın ardından evi silahlı soyguna uyağrayan Raheem Sterling de Katar'dan ayrılarak İngiltere'ye döndü.

Çeyrek finalde Fransa ile eşleştiler

İngiltere, Dünya Kupası'na iyi bir başlangıç yapmış, gruplarda İran'ı 6-2 ve Galler'i 3-0 yenmişti. ABD ile 0-0 berabere kalan Ginlizler, son 16 turunda Senegal ile karşılaştı. Galler gibi rakibini 3-0 ile geçen İngiltere, çeyrek finalde son Dünya şampiyonu Fransa ile eşleşti. İti takı 10 Aralık'ta kozlarını paylaşacak.

Ben White Londra'ya geri döndü

İngiltere, Dünya kupası'nda yoluna başarıyla devam ederken Arsenal forması giyen savunmacı Ben White, Senegal maçından önce kişisel nedenler nedeniyle Katar'dan ayrıldı ve Londra'ya geri döndü. 25 yaşındaki futbolcu, böylece Dünya Kupası'nda forma giyme fırsatını kaçırdı.

İlgini Çekebilir
TRT Spikeri Hünkar Mutlu'dan Levent Özçelik'e Kane selamı
Habere Git

Raheem Sterling'in kadroda olmadığı açıklandı

Son 16 turundaki Senegal maçı öncesi kadroda Chelsea oyuncusu Raheem Sterling'in kişisel nedenlerle kadroda olmadığı duyuruldu.  Sterling de Londra'ya döndü.

Sterling'in evine silahlı soygun yapılmış

Britanya basını, Sterlnig'in neden kadroda olmadığını yazdı. Haberlere göre cumartesi gecesi futbolcunun evine giren silahlı kişiler soygun yaptı. Silahlı soygunda Sterling’in üç çocuğu evdeydi. 

Southgate doğruladı: Aile her şeyden önde

İngiltere Teknik Direktörü Gareth Southgate, 3-0 kazandıkları Senegal maçının ardından olayı doruladı. Southgate, “Aile her şeyden önce gelir... Bazen futbol en önemlisi değildir" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
İngiltere TERLEMEDEN üçlüyor
Habere Git

Sterlig 10 Aralık'ta maçta olacak mı?

 27 yaşındaki Raheem Sterlig'in 10 Aralık'taki Fransa karşılaşmasında kadroda olup olmayacağı bilinmiyor. Southgate, "Ona işlerini halletmesi için zaman verdik. Birkaç gün içinde neler olacağını göreceğiz” dedi.

Sterling'in Dünya Kupası'nda 1 gol, 1 asisti var

Liverpool, Manchester City takımlarında forma giyen Raheem Sterlig bu sezon başında Chelsea'ye imza atmıştı. 27 yaşındaki futbolcu, Dünya Kupası'nda İran ve ABD maçlarına ilk 11'de başladı. İran'a karşı 1 gol atarken 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler