İngiltere karantina listesine hangi ülkeleri aldı?

15.08.2020 - 11:26 | Son Güncellenme: 15.08.2020 - 11:39

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında vaka sayılarını düşük tutmak istediklerini belirterek, koronavirüsün yoğun olan ülkelerden gelen yolcuları 14 gün karantinaya alacaklarını açıkladı. Fransa ve Hollanda'nın da yer aldığı liste belli olmaya başladı. Peki Türkiye karantina listesinde mi? İngiltere'nin karantina listesinde hangi ülkeler var? Son olarak listeye katılan isim ise Malta oldu. İşte İngiltere'nin koronavirüs karantina listesi

İngiltere karantina listesine hangi ülkeleri aldı?

İngiltere, daha önce, Kovid-19 salgınında artan yeni vakalar nedeniyle İspanya, Belçika, Andora ve Bahamalar'dan gelecek yolculara 14 günlük karantina şartı getirmişti. İşte karantina listesine alınan ülkeler...

İngiltere Ulaştırma Bakanlığı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında seyahat koridoru olarak açıkladığı koronavirüs önlemlerine 50 ülke listeye alındı.

İngiltere, daha önce, Kovid-19 salgınında artan yeni vakalar nedeniyle İspanya, Belçika, Andora ve Bahamalar'dan gelecek yolculara 14 günlük karantina şartı getirmişti.

 

Fransa, Hollanda ve Monaco'nun güvenli seyahat edilebilecek ülkeler olarak da adlandırılan "14 gün karantinadan muaf tutulan ülkeler listesinden" cumartesi gününden itibaren çıkarılacağını açıklandı.

İngiltere Dışişleri Bakanı Grant Shapps; Fransa, Hollanda, Malta, Cebelitarık, Monako, Faroe Adaları, Aruba ve Turks ve Caicos'u 'güvenli ülkeler listesinden çıkardıklarını açıkladı. Uygulama, cumartesi gece saat 04.00'dan itibaren yürürlüğe girecek.

Senin için hazırladığımız haberler