İngiltere Ligi'nde ajan skandalı!

12.01.2019 - 23:50 | Son Güncellenme: 13.01.2019 - 02:50

İngiltere Ligi'nde ajan skandalı!

İngiltere Championship Ligi'nde Leeds United - Derby County mücadelesinden önce ortaya atılan bir ajan itirafı patlak verdi.

Leeds United menajeri Marcelo Bielsa, taktiklerini öğrenmek amacıyla rakip takımın tesislerindeki ajandan bilgi aldığını itiraf etti.

Ünlü teknik adam, bunun 2002 Dünya Kupası'ndan beri gerçekleştiğini de söyledi.

''Sorumlusu benim''

Deneyimli teknik adam, konuyla ilgili olarak  "Leeds United'da adamımız olduğu doğru. Bu kazanın sorumlusu benim. Bunun doğruluğu veya yanlışlığı, illegal olup olmadığı umurumda değil...

Frank Lampard ve Derby County bunun doğru bir davranış olmadığını düşünüyormuş. Bunu kabul edebilirim.

Lampard ile konuştum ve bana adil oyun kuralları çerçevesinde davranmadığımı söyledi. Ben farklı düşünüyorum ama burada önemli olan Lampard ve Derby'nin ne tutum sergilediği.

Bu olaydan sadece ben sorumluyum çünkü Leeds Kulübü'nden bu hareket için izin almadım. Bu çalışmayı Arjantin ile Dünya Kupası'na hazırlandığımız günlerden beridir yapıyorum.

Yasak bir şey değil bu, ortada yapıyorduk. Bunu basınla konuşuyorduk. Bazı insanlar bu harekete karşı çıkıyordu, bazıları ise onaylıyordu'' şeklinde konuştu.

İngiltere Futbol Federasyonu'ndan bir yetkili konuyu yakından incelediklerini ve gerekli aksiyonu alacaklarını belirtti.

Marcelo Bielsa'nın takımı Leeds United, Derby County'yi 2-0 yendi.

(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler