İngiltere'de Luis Suarez vakası! Rakibini ısırdı!

29.11.2018 - 21:02 | Son Güncellenme: 30.11.2018 - 00:02

İngiltere'de Luis Suarez vakası! Rakibini ısırdı!
Ev sahibi rakip 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleden 2-1 galip ayrılmasını bildi. Ancak maçın önüne geçen bir olay yaşandı.
Stoke City forması giyen Oghenekaro Etebo maçın 33. dakikasında yaptığı faul sonrası maçın hakemi Darren England kırmızı kartını çıkardı.
Bu kırmızı kart sonrası ortam birden gerginleşti. Derby Country forması giyen Bradley Johnson hakeme itirazlarını sürdürürken, arkasından gelen Stoke City futbolcusu Joe Allen ile itişme yaşadı.
Bradley Johnson rakibi Joe Allen'a sarılarak rakibini ısırdı. O anlar ekranlara böyle yansıdı. Rakibini ısıran Bradley Johnson'a hakem sarı kart gösterdi.
FIFA, 2014 Dünya Kupası D Grubu maçında İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini'yi ısıran Uruguaylı forvet Luis Suarez'e, 9 milli maç ve 4 ay futbolla ilgilli tüm aktivitelerden men cezası vermişti.

Luis Suarez'in ısırığı sonrası İtalyan futbolcu Chiellini'nin omzunda diş izleri çıkmıştı. 

Uruguaylı yıldız futbolcunun Dünya Kupası'nda yaptığı bu hareket ve sonrasında aldığı ceza uzun süre gündemde kalmıştı. 

Barcelona'nın yıldızı Luis Suarez, İngiltere'de Liverpool fomrası giyerken de 'Isırık vakası' ile yine gündem olmuştu. 

İngiltere Premier Lig'de Liverpool forması giyerken 21 Nisan 2013 tarihinde Chelsea ile Liverpool arasında Anfield Road'da oynanan mücadelede Suarez, Chelsea'nin Sırp oyuncusu Ivanovic'i de ısırmıştı ve bunun sonucunda İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 10 maçtan men cezasına çarptırılmıştı. 

Bu konuyla ilgili belki de en ilginç gelişme ise Luis Suarez'in 2013'te ısırdığı Ivanovic'in, 2015'te Chelsea formasıyla, Everton takımından James McCarthy'nin önce boğazını sıkıp kafa atmaya çalışması, ardından ise omzundan ısırmaya çalışması olmuştu. 

Luis Suarez'in 'Isırık' ile ilgili olayları bununla sınırlı kalmıyor. Uruguaylı golcü, Hollanda'da yıldızını parlattığı kulüp olan Ajax'ta forma giyerken de bir PSV maçında yine rakibini ısırmıştı. 

Ajax forması giyerken 2011 yılında PSV'ye rakip olan Luis Suarez, çıkan gerginlik sonrası rakip takımdan Otman Bakkal'ın omzunu ısırmıştı. 

O karşılaşmada yaşanan olay sonrası Otman Bakkal, Luis Suarez'in ısırık izini o dönem PSV'de beraber forma giydiği Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson'a göstermiş ve bu an objektiflere yansımıştı. 

Barcelona'nın formasını giyen yıldız futbolcu, Barça'da henüz böyle bir olaya imza atmadı. 

Luis Suarez'in sürekli ısırık olayıyla gündeme gelmesi sonrası yıldız futbolcunun capsleri sosyal medyada paylaşılmıştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler