Ozan Tufan, Hull City'de Ağustos Ayının Futbolcusu Seçildi

Orhan Gülek
09.09.2023 - 13:31 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 13:37

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımı Hull City’de forma giyen orta saha oyuncusu Ozan Tufan ayın futbolcusu seçildi. İşte detaylar

Ozan Tufan, Hull City'de Ağustos Ayının Futbolcusu Seçildi

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Championship'te sezona başarılı bir başlangıç yapan ve 4 maçta 4 gol atan Hull City'nin Türk futbolcusu Ozan Tufan, "Ayın Futbolcusu" ödülüne layık görüldü.

Ozan Tufan yükselişte

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımı Hull City’de forma giyen orta saha oyuncusu Ozan Tufan’ın performansı yükselmeye devam ediyor.

Ozan Tufan, Ağustos ayının en iyi futbolcusu oldu

Turuncu siyahlı formayla bu sezon çıktığı dört maçta dört kere ağları havalandıran futbolcu İngiltere Championship’te 2023 yılı Ağustos ayının en iyi futbolcusu seçildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de başkanlık süresi kısıtlanıyor
Habere Git

Listede Andre Vidigal da yer aldı

Ozan Tufan'ın yanı sıra adaylık listesinde Ipswich Town'dan Sam Morsy, Norwich City'den Gabriel Sara ve Stoke City'den Andre Vidigal yer aldı.

Ozan Tufan'ın performansı

2022/23 sezonunun başında Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer olan 28 yaşındaki oyuncu, İngiliz ekibinin forması ile toplamda çıktığı 49 maçta 12 gollük performans sergilerken, bu sezon çıktığı 4 maçta 4 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler