İngiltere'de skandal! Tottenham oyuncusu uyuşturucu kullanırken görüldü

12.08.2024 - 19:10 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 19:14

Tottenham'ın 27 yaşındaki orta sahası, uyuşturucu madde kullandığı anları kendi cep telefonundan kaydedip sosyal medya hesabında paylaştı.

İngiltere'de skandal! Tottenham oyuncusu uyuşturucu kullanırken görüldü

AJANSSPOR - HABER

Tottenham'ın 2022 yazında Brighton'dan 30 milyon Euro'ya transfer ettiği Malili orta saha oyuncusu Yves Bissouma, cumartesi akşamı oynan Bayern Münih maçı ardından yaptığı partide uyuşturucu kullandığı anları telefonundan kayda alıp sosyal medya hesabına yükledi.

Gülme gazı kullandı

Mali'li orta saha Bayern Münih maçı sonrasında Londra'da düzenlenen partide şöförlü limuzinde (hippy crack) gülme gazı olarak bilinen maddeyi tükettiği anları kaydederken Snapchat hesabından paylaştı.

Özür diledi

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yaşanan olaylarından ardından kendi sosyal medya hesabından özür videosu yayınladı.

Yves Bissouma, "Bu video için özür dilemek istiyorum. Bu ciddi bir muhakeme eksikliğiydi. Bunun ciddiyetinin ve içerdiği sağlık risklerinin farkındayım ve ayrıca bir futbolcu ve rol model olarak sorumluluğumu çok ciddiye alıyorum." ifadelerini kullandı.

İki yıl hapis cezası alabilir

Gülme gazı olarak biline uyuşturucu madde geçen yıl İngiltere'de yasaklanmıştı. Bissouma, bu maddeyi kullandığı için cezai suçlamalarla karşı karşıya kalabilir. İngiltere , Tottenham oyuncusun aynı maddeyi tekrar kullanması halinde iki yıla kadar hapis cezası verebilir.

Tottenham açıklama yaptı

BBC'ye açıklamalarda bulunun Tottenham kulübü, "Olayları araştırıyoruz. Bu bir iç mesele olarak ele alınacaktır." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler