İngiltere'de "Yılın Spor Fotoğrafı" Formula 1'e gitti

15.03.2021 - 23:54 | Son Güncellenme: 16.03.2021 - 00:18

Britanya'daki en iyi spor gazeteciliğini tanıyan ve her yıl düzenlenen İngiliz Spor Gazeteciliği Ödülleri'nde yılın fotoğrafı belli oldu. 2020 Formula 1 Bahreyn Grand Prix'de Racing Point pilotu Lance Stroll'un aracının takla attığı fotoğraf "Yılın Spor Fotoğrafı" ödülünü kazandı. İşte detaylar...

İngiltere'de "Yılın Spor Fotoğrafı" Formula 1'e gitti

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

2020 İngiliz Spor Gazeteciliği Ödülleri'nde "Yılın Spor Fotoğrafı", 2020 Bahreyn Grand Prix'sinde Racing Point pilotu Lance Stroll'un dördüncü virajda attığı takla anında çekilen kare oldu.

Britanya'daki en iyi spor gazeteciliğini tanıyan ve her yıl düzenlenen İngiliz Spor Gazeteciliği Ödülleri bu yıl 14 fotoğraf arasında oylandı.

Çekilen fotoğraflarda F1 fotoğrafçısı Clive Mason'un 2020 Bahreyn Grand Prix'sinde Racing Point pilotu Lance Stroll'un aracının takla attığı anda çekilen fotoğraf, en çok oyu alarak "Yılın Spor Fotoğrafı" ödülünü kazandı.

Ne olmuştu?

2020 Bahreyn Grand Prix'sinde Racing Point pilotu Lance Stroll, Rus pilot Kvyat'ın temasıyla havalanıp, aracıyla pist üzerinde takla attı. Kaza sonrası ters dönen araçtan sürünerek çıkan Lance Stroll, büyük kazayı yara almadan atlatmayı başardı.

İşte oylama yapılan diğer yılın fotoğraf adayları

Senin için hazırladığımız haberler