İngiltere'yi sallayan aşk skandalı! Ya o ya ben

18.11.2021 - 13:04 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 19:11

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City 117 Milyon Avro'ya transfer olan Jack Grealish, aşk ikilemesinde kaldı. Sasha Attwood, ya ben ya Emily Atack dediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

İngiltere'yi sallayan aşk skandalı! Ya o ya ben

İngiltere, Milli Takım ve Manchester City'nin yıldız futbolcusu Jack Grealish'in aşk skandalıyla çalkalanıyor.

Sevgilisini aldattı iddiası

Hürriyet'te yer alan habere göre; Yaz transfer döneminin en pahalı futbolcusu olarak Aston Villa'dan Manchester City'ye transfer olan 26 yaşındaki futbolcunun, yaklaşık 10 yıldır birlikte olduğu çocukluk aşkı Sasha Attwood'u ünlü televizyon yıldızı ve oyuncu Emily Atack ile aldattığı öne sürüldü.

Londra ve Manchester'da buluştular

Grealish ile Atack'in önce sosyal medyadan konuşmaya başladığı, sonrasında ise Grealish'in Londra'daki evinde ve Manchester'daki bir otelde bir araya geldikleri belirtildi.

Gizli görüşmeleri öğrenen Grealish'in sevgilisi Sasha Attwood'un büyük bir yıkım yaşadığı kaydedildi.

Grealish'in kafası karışık

Grealish'e yakın kaynaklar, başarılı futbolcunun yaşanan bu durum nedeniyle büyük bir kafa karışıklığı yaşadığını söyledi.

"Jack'in kafası gerçekten karışık" diyen kaynak, "Bir yandan çocukluk aşkına her ne olursa olsun sadık kalmak istiyor, diğer yandan da Emily'nin tavrı ve hayatı nedeniyle başı dönmüş ve ondan uzak kalamaz durumda" şeklinde konuştu.

'Heyecanım azaldı' 

İngiliz futbolcunun yakın çevresine, Emily ile yaşadıklarından dolayı heyecanlı olduğunu ancak basında yer almaya başlamasından sonra ondan gerçekten hoşlansa da heyecanının azaldığını söylediği iddia edildi.

Emily'nin de kesinlikle 'ilişki bozan kadın' olmayacağını ve 26 yaşındaki futbolcuyu asla beklemeyeceğini söylediği ifade edildi.

Attwood'la bir araya geldi

Gralish'in yaşananlardan sonra '10 yıllık ilişkisini aldatarak bitiren erkek' olarak görünmek istemediğini ve Sasha Attwood ile ilişkisini kurtarmak için bir araya geldiği belirtildi.

Attwood'un da Grealish'e ultimatom vererek 'Ya Emily ya ben' dediği kaydedildi.

Sasha Attwood kimdir?

1996 doğumlu olan Sasha Attwood, YouTuber olarak ünlendi ve yayınlarını Model ve Makyaj Sanatçısı olarak yapıyor. 13 yaşından bu zamana kadar mankenlik yapan Sasha, dünya ünlü futbolcu Jack Grealish'in de sevgilisi. Çocukluktan bu yana birlikte olan ikili arasında yeni bir aşk skandalı çıkması ile birlikte Sasha, gündemi sarsmaya devam etti. İnstagram hesabı ise : sasha__rebecca adında.

Emily Atack kimdir?

Emily Jane Atack, 18 Aralık 1989 yılında İngiltere'de dünyaya geldi. Komedi dizilerinde rol olan ve bir televizyonda sunuculuk yapan Emily, 2010 yılında buz dansı şampiyonluğu alarak kariyerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Ünlü oyuncu Kate Robbins'in kızı olan Emily'in ailesi de İngiltere'de ünlü oyunculardır. Robbins aile mensuplarında babası, annesi, kardeşi ve kuzeni oynadıkları dizi ve filmlerde ülke de en çok sevilen aktörler arasında yer almayı başardılar. Ailesi kadar ünlü olan Emily, yaptığı programlarla tüm ilgiyi üstüne çekneyi başarıyor.

 

İşte oynadığı filmler

Outside Bet

Get Lucky

Almost Married

Unforgivable

The Hoarder

Dad's Army

Broken Glass

Ibiza Undead

The Tourist

Felo De Se

Lies We Tell

Patrick

Senin için hazırladığımız haberler