"İnşallah şampiyon olacağız"

15.08.2020 - 21:16 | Son Güncellenme: 15.08.2020 - 22:06

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ömer Faruk Beyaz, İstanbulspor maçının ardından konuştu.

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ömer Faruk Beyaz, İstanbulspor karşısında alınan 4-0'lık galibiyetin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Hazırlıkların iyi gittiğini vurgulayan Beyaz, "İlk antrenman maçımızı yaptık. Güzel geçti, 4-0’lık bir skor elde ettik. İlk maçlar her zaman önemlidir. Antrenmanlar yoğun geçiyor ve yoğun geçmesinin ardından bunu maçlara nasıl yansıtacağımız da önemli. Skor olarak da iyi bir sonuç aldık" dedi.

"Kısa zamanda eksiklerimizi giderebiliriz"

Teknik direktör Erol Bulut'un çalışma temposuyla takım olarak eksiklerini kısa zamanda gidereceklerine olan inancını da paylaşan Ömer Faruk Beyaz, "Sıkıntılı bir sezon geçirdik ama çok uzun bir ara olmadı. Onun için oyuncular kısa bir süre tatil yapmış oldu. Şu anki tempo ağır gelebilir ama kısa zamanda eksiklerimizi giderebiliriz. Üstüne koyarak ilerleyeceğiz. Erol Hoca'nın antrenman temposu, davranışları bana, gençlere, takıma iyi ve hepimizi mutlu ediyor. Bizim adımıza güzel geçiyor. İnşallah beraber güzel zamanlar geçirip maçlar kazanıp şampiyon olacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler