Hakan Çalhanoğlu, Bayern Münih'e transfer oluyor mu? Açıklama geldi...

Cem Ergün
02.07.2024 - 00:19 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 00:29

Serie A devi Inter'in başkanı Giuseppe Marotta, Türk yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun, Bayern Münih'e transfer olacağı yönünde çıkan haberler hakkında konuştu.

Hakan Çalhanoğlu, Bayern Münih'e transfer oluyor mu? Açıklama geldi...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Serie A kulüplerinden Inter'in başkanı Giuseppe Marotta, Tutto Mercato'ya açıklamalarda bulundu. Marotta, İtalyan devinin Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nun, Bayern Münih'e transfer olacağı yönünde çıkan haberlerlere açıklık getirdi. 

Bayern'in hedefi Hakan Çalhanoğlu

Geçtiğimiz hafta Alman basınından Bild'de çıkan haberde; Bayern Münih'in transfer hedefleri arasında Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun yer aldığı belirtildi.

Inter başkanı açıkladı

Inter başkanı Giuseppe Marotta, bu transfer haberi hakkında açıklamalarda bulundu. Marotta, "Dürüst olmak gerekirse Çalhanoğlu için herhangi bir teklif almadık” dedi.

"Bizim için kilit oyuncu"

Milli yıldızdan övgüyle bahseden Marotta, "Hakan'ın Inter'i sevdiği yönündeki açıklamasını görmek bizi çok mutlu etti ve bundan gurur duyuyoruz. O bizim için kilit oyuncu" şeklinde konuştu.

Milan'dan Inter'e transfer oldu

Inter, 2021-22 sezonunda ezeli rakibi Milan ile sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu'nu bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

Inter karnesi

30 yaşında orta saha, geride bıraktığımız sezonda Mavi-Siyahlılar ile 40 maça çıktı ve 15 gol, 3 asistlik performansa imza attı.

3 yıllık kontratı var

Inter ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu'nun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 45 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler