Inter, Mauro Icardi'nin bonservis ücretini belirledi!

27.05.2020 - 20:04 | Son Güncellenme: 27.05.2020 - 20:08

Inter, Mauro Icardi'nin bonservis ücretini belirledi!

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, kiralık olarak Fransız ekibi Paris Saint Germain'e gönderdiği Mauro Icardi'nin bonservis ücretini belirledi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Son 24 saat içerisinde girişimler hızlandı"

Sezon başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'e kiralanan ve takımda gösterdiği performans sayesinde satın alınma girişimleri başlanan Icardi için İtalya temsilcisi kararını verdi. Sky Sport Italia ve Le Parisien'e göre Paris ekibi, son 24 saatte oyuncu için girişimlerini hızlandırdı ve Inter ile masaya oturdu. Habere göre Inter, Arjantinli forvet için 50 milyon euro bonservis bedeli ve 10 milyon euro'luk bir performans bonusu istiyor. Paris temsilcisinin bu teklife yapacağı geri dönüş ise şu an için bilinmiyor.

"Icardi, İtalya'ya dönmek istemiyor."

Bu sezon Paris Saint Germain formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 31 maçta 20 gol, 4 asistlik performans sergileyen Mauro Icardi, İtalya'ya dönmek istemiyor. Geçtiğimiz aylarda yıldız forvetin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, La Gazzetta dello Sport'a oyuncu hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Icardi'nin Fransız ekibinde tekrar kendini bulduğunu ifade eden Nara, oyuncunun kalıcı bir şekilde PSG'ye transfer olmak istediğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler