Intercity İstanbul Park fotoğraf çekme alanları var mı ve nerede?

Ali Bozkurt
10.10.2021 - 00:20 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 00:23

Formula 1 ve Moto GP yarışlarının yapıldığı İstanbul Park hakkında meraklar artmaya başladı. Intercity İstanbul Park fotoğraf çekme alanları neresi, fotoğraf çekme alanları var mı? İşte tüm detaylar...

Intercity İstanbul Park fotoğraf çekme alanları var mı ve nerede?

Formula 1 ve Moto GP yarışlarının yapıldığı İstanbul Park  hakkında meraklar sürüyor. Yarışları izlemeye gidecek olanlar fotoğraf çekme alanlarını da araştırmaya başladılar. İstanbul Park fotoğraf çekme alanları neresi? İşte detaylar...

• Pist sınırları içerisine hayvan, yiyecek-içecek, silah, cam şişe ve cam konteynır, barbekü, yasaklanmış ve illegal madde, havai fişek/piroteknik, satışın önüne geçebilecek herhangi bir ürün, duman makinesi, tente ve çadır, güç ünitesi ile çalışan scooter (engelli scooterları hariç)/kaykay, elektrik devresi, şemsiye, alkol veya tehlikeli, saldırgan ve uygunsuz olabilecek herhangi bir madde sokulması yasaktır.

• Sigara ya da elektronik sigara Pist’in herhangi bir kapalı alanında içmek kesinlikle yasaktır.

• Bilet Hamili bu bileti kullanarak, Etkinliğin, Etkinlik sırasında veya Etkinlik ile ilgili herhangi bir ses kaydı, görsel veya görsel-işitsel bir kaydı (“Kayıt”) yapmayacağını, oluşturmayacağını, saklamayacağını, kaydetmeyeceğini veya yayınlamayacağını yahut herhangi bir bilgiyi veya resmi sıralamalar, sonuçlar, performans verileri, telemetre verileri, hava ve yarış kontrol merkezi verileri (“Veri”) de dahi olmak üzere herhangi bir veriyi saklamayacağını, kaydetmeyeceğini veya yayınlamayacağını taahhüt eder. Yukarıda belirtilmiş olan eylemleri uygulamaya yarayacak herhangi bir ekipmanın (telefoto lensi gibi) Pist sınırları içerisine sokulması kesinlikle yasaktır. Bilet Hamili’nin Etkinlik ile ilgili (arabalar, sürücüler, yarışçılar dahil olmak üzere) herhangi bir Etkinlik Kaydı yapması, oluşturması, saklaması, kaydetmeyesi veya yayınlaması ve Etkinlik alanına yukarıda belirtilen işlemleri yapması için kullanılabilecek herhangi bir ekipman ile girmesi kesinlikle yasaktır.

• Pist sınırları içerisine giriş şartı olarak, her bir Bilet Hamili, (a) söz konusu Kayıt, Veri ve İmajdan herhangi birinin FOWC, FOML’nin önceden yazılı izni olmadan her çeşit kamu reklamı, tanıtım, ticari kazanç ve/veya herhangi bir şekilde her tür amaç için (bilet hamilinin kişisel kullanımı dışında) kullanılmasının kesinlikle yasak olduğunu ve böyle bir kullanımın Bilet Hamili’nin kanuni sorumluluğunu doğurarak işbu kayıt ve şartların ihlalini oluşturacağını; ve (b) Intercity İstanbul Park, EKIM, FOWC veya FOML’nin talebi üzerine Bilet Hamili Etkinliğin, Etkinlik sırasında veya Etkinlik ile ilgili Bilet Hamili’nin oluşturduğu, yaptığı, sakladığı veya kaydettiği herhangi bir İmaj veya Kayıt’tan doğan telif hakkını ve diğer tüm fikri mülkiyet haklarını yazılı bir şekilde FOWC, FOML’e devredeceğini, ve (c) bilet hamilinin de herhangi bir görüntüsünü içeren Etkinlikte çekilmiş herhangi bir hareketli veya durağan görselin, FOWC, FOML (ve FOWC, FOML’nin zaman zaman yetkilendireceği üçüncü kişiler) tarafından FOWC, FOML’nin onayladığı ve dünya genelinde herhangi bir mecrada suresiz ve telifsiz olarak herhangi bir ilan, sergi veya yayın (herhangi bir reklam, promosyonel yapıt, kampanya veya malzemeleri de kapsayan) amacıyla veya bunlarla ilgili olarak kullanımına izin verdiğini ve bu kullanıma izin verecek ölçüde her tür kişilik, ses, benzerlik ve gizlilik hakkından feragat ettiğini kabul eder.

• FOWC, FOML’nin takdir yetkisi dahilinde ilk olarak FOWC, FOML’nin yazılı iznini almadan hiçbir kimse Etkinliğin ismini veya isminin bir kısmını (kısaltmasını veya başka dillerdeki çevirisini), yada Etkinliğin veya Etkinlik ile ilgili herhangi bir logo veya görsel tasarımı herhangi bir ticari amaçla kullanamaz.

• EKIM ya da Intercity İstanbul Park Pist’e girişlerden önce uygun gördüğü (ateş ölçümü, negatif PCR testi, aşı durumu, HES kodu gibi) herhangi bir sağlık kontrolü sistemi uygulayabilir ve işletebilir. Uygulanacak sistem, EKIM ve Intercity İstanbul Park’ın Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yapılacaktır: https://www.intercitypark.com/gizlilik-politikamiz/kisisel-verilerin-korunmasi

 Biletler elektronik ortamda (“E-Bilet”), her bilet için güvenli barkod numarası ile işleme alınacak ve dağıtılacaktır.

• EKIM ya da Intercity İstanbul Park, Coronavirüs, pandemi, salgın, hastalık, EKIM veya Intercity İstanbul Park’ın kontrolü dışındaki herhangi bir eylem, olay, ihmal veya kaza sonucu yükümlülüklerini yerine getirmedeki gecikmelerden sorumlu olmayacaktır. Karantina, kamu düzenini bozma, sel, fırtına, olumsuz hava durumu, doğal olay, yangın, grev, lokavt veya diğer endüstriyel anlaşmazlıklar, nükleer kaza, mücbir sebep, savaş, terör faaliyeti, isyan, sivil kargaşa, kötü niyetli hasar, hükümet eylemi, kanundaki herhangi bir değişiklik, kanuni olmayan kural, düzenleme ve/veya yönlendirme, kaza, tesis veya makinelerin bozulmasına, tedarikçiler veya taşeronlar tarafından (EKIM ve Intercity İstanbul Park olarak aynı gruptaki şirketler dışında) sorumluluklarının yerine getirilmemesi, hizmet kesintisi veya arızası EKIM ve Intercity İstanbul Park’ın sorumluluğunda değildir.

• Organizasyona katılım için yaş sınırı 18’dir. 18 yaşından küçük seyirciler etkinliğe velileri veya velileri tarafından verilen muvafakatname belgesi eşliğinde bir yetişkin ile beraber katılabilirler. 0-6 yaş grubu katılımcılarımız bilet sahibi ebeveynleri eşliğinde organizasyon alanına biletsiz giriş yapabilirler. Etkinlik tarihinde 6 yaşından (11 Ekim 2015 ve sonrası doğumlu) küçük çocuklar için ücretsizdir. 6 yaşından küçük çocuklar için herhangi bir koltuk verilmeyecektir.

Senin için hazırladığımız haberler