Inter'den Barcelona'ya Lautaro Martinez cevabı

28.05.2020 - 01:14 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 01:20

Inter'den Barcelona'ya Lautaro Martinez cevabı

Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, Barcelona'nın transfer etmek istediği Arjantinli golcü Lautaro Martinez hakkında açıklamalar yaptı. 

İtalyan basınına konuşan Ausilio, "Lautaro'nun gelecekteki takımımızda olmasını istiyoruz. Satılmayacak ama tek yol serbest kalma bedelinin ödenmesi. Bizimle iletişime geçen diğer kulüpler gibi Barcelona da bunu biliyor" dedi.

Piero Ausilio, Barcelona'nın Arjantinli golcüye tek bir şartla transfer edebileceğini vurgulayarak, "Lautaro Martinez satılık değil. Barcelona bizimle iletişime geçti. İyi bir ilişkimiz var ancak onlara Latutaro'yu satmayacağımızı söyledik. Onu istiyorlarsa, serbest kalma bedelinin tamamını ödemek zorundalar" ifadesini kullandı.

Serbest kalma bedeli ne kadar?

İtalyan basınında çıkan haberlerde, Inter ile üç yıl daha sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki golcünün serbest kalma bedelinin 111 milyon Euro olduğu belirtilmişti.

Lautaro Martinez kaç gol attı?

Romelu Lukaku ile hücum hattında iyi bir ikili oluşturan Lautaro Martinez, Milano ekibiyle tüm kulvarlarda 31 maça çıkarken 16 gol attı ve 4 de asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler