"Inter'den kaçmak zorunda kaldım"

22.05.2020 - 19:51 | Son Güncellenme: 22.05.2020 - 19:55

"Inter'den kaçmak zorunda kaldım"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın teknik drektörü Jose Mourinho'dan yıllar sonra yeni bir itiraf geldi. The Athletic'e konuşan Portekizli teknik adam 2010'da Inter'den ayrılma süreci hakkında konuştu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Tüm oyunculara sarılmış gibiydim."

Oyuncularla vedalaşmanın kendisi için zorluğundan bahseden Jose Mourinho: "Materazzi ile son kez konuşup, sarıldığımda takımda geri kalan tüm oyunculara sarılmış gibiydim. Hepsine tek tek sarılmaya katlanamazdım. Kutlamalarda takımımla birlikte sahadaydım ve beraber madalyalarımızı aldık. Ancak soyunma odasına geri dönemedim. Çünkü veda etmek istemedim. Bu benim için çok zor olabilirdi. İnsanlar Real Madrid ile sözleşme imzaladığım için takımla kutlamalara dönmediğimi yazdılar. Ancak bu durum değil. Real Madrid ile bir anlaşmam vardı ama imzalanmış resmi bir sözleşmem yoktu" ifadelerini kullandı.

"Inter'den kaçmak zorunda kaldım"

"O dönem Real Madrid'e gitmeyi çok istedim. Çünkü İngiltere ve İtalya'dan sonra İspanya'da da şampiyon olmak istedim. Ancak kutlamalarda Milano'ya dönersem, oyuncuların ve taraftarlarımızın güzel tepkileriyle karşılaşacaktım. Bu yüzden korktum ve ayrıldım. Inter'den kaçtığımı söyleyebilirim. Real Madrid ile sözleşme imzaladıktan sonra Milano'ya geri döndüm. Kulüp başkanı Massimo Moratti ve ailesiyle bir akşam yemeği yiyebildim"

Senin için hazırladığımız haberler