Inter'in efsane isminden Pogba itirafı!

04.05.2020 - 17:57 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 18:02

Inter'in efsane isminden Pogba itirafı!

İtalya Seri A ekiplerinden Inter'in efsane isimleriden Giuseppe Bergomi, Fransız orta saha Paul Pogba hakkında konuştu. İtalyan kulüp tarihinde en çok forma giyen 2. futbolcu olan (1. Javier Zanetti) Bergomi, La Gazzetta dello Sport'a konuştu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

“Eski günlerine dönmesi...”

Paul Pogba transferinin mutlaka gerçekleşmesi getektiğini düşünen efsane isim: “Ekonomik anlamda iyi bir durumda ya da transfer hamlesi yapmak için yeterli olanak imkanınız varsa onu hemen almalısınız. Son zamanlarda sakatlığı nedeniyle en iyi durumunda olmadığının farkındayım. Ancak eski günlerine dönmesi uzun sürmeyecektir.”

“Takımda hemen bir iz bırakabilir”

Inter’e uyum sağlama konusunda bir problem yaşayacağını düşünmüyorum. Takımda hemen bir iz bırakabilir. Sahip olduğu fizik ve tekniği sayesinde eski günlerde olduğu gibi Seri A ligine tekrar hakim olacaktır. Onun gibi çok az futbolcu var ve daha 27 yaşında. Artık kariyerine doğrudan etki edecek bir hamle yapması lazım. Inter’in onun için en iyi tercih olduğunu düşünüyorum”

“Paul Pogba, doğru isimlerden biri”

Kulübün teknik patronu Conte hakkında konuşan Giuseppe Bergomi: “Conte, geçmişte olduğu gibi çalıştığı kulüplerin içinden en iyi performansı dışarı çıkarabilir. Salgın hastalık öncesi şampiyonluk için mücadele eden sayılı takımlardan biriydi. Ancak hastalık sonrası ekipte 2-3 futbolcu feda edilebilir. Uzun vadede planlar yapmayı düşünüyorsa Paul Pogba doğru isimlerden. Sırf Pogba değil, Sandro Tonalli ve Manuel Locatelli’de doğru isimler arasında” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler