İnter'in sportif direktörü Ausilio: 'Ozan Kabak transferi için iki engel var'

06.12.2018 - 19:35 | Son Güncellenme: 06.12.2018 - 19:35

İtalya basınından Tuttosport'ta yer alan habere göre İnter Sportif Direktörü Piero Ausilio'nun Ozan Kabak transferiyle ilgili konuştuğu ve bu transferde önlerinde iki engel olduğunu söylediği iddia edildi.

Ausilio'nun, İnter'in Ozan Kabak ile sözleşme imzalamayı çok istediği ancak şu anda bu transferin önünde iki engel olduğunu söylediği belirtidi.

'Transferde iki engel var'

18 yaşındaki stoper için 'Dünyanın en iyi savunucularından biri olması bekleniyor'' ifadelerinin kullanıldığı haberde en büyük engelin bu oyuncuyu Roma, Juventus, Manchester United, Manchester City, Bayern Münih, Dortmund ve Atletico Madrid'in de takip emesi olduğu belirtildi.

İnter'in Ozan Kabak transferindeki bir başka engel de oyuncunun Avrupa Birliği statüsünde oynayamıyor olması. İtalyan ekibinin bu sorunu da Ozan Kabak'ı transfer edip 2018-2019 sezonunun sonuna kadar İtalya Serie A'da başka bir kulübe kiralayarak çözmeyi düşündüğü iddia edidi.

Manchester United gözünü Ozan Kabak'a dikti

İngiliz basınından The Sun'ın haberine göre Mourinho defans hattını güçlendirmek için Ozan Kabak'ı istiyor.

Defans hattından memnun olmayan Mourinho Ozan'da ısrarlı. Habere göre Ozan için Arsenal, Roma ve İnter'in de talip olduğu belirtiliyor.

Manchester United'ın 20 milyon pound teklifte bulunacağı belirtildi.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Senin için hazırladığımız haberler