Inter'in yeni forma göğüs sponsoru Socios.com oldu! İlk gösterim Amerika'da

21.07.2021 - 15:07 | Son Güncellenme: 21.07.2021 - 16:34

Son dakika haberleri... Serie A'nın köklü kulüplerinden Inter, takımın 26 yıllık forma göğüs sponsorluğunu üstlenen Pirelli'yle yolları ayırıp Socios.com'la anlaştı. İşte detaylar...

Inter'in yeni forma göğüs sponsoru Socios.com oldu! İlk gösterim Amerika'da

AJANSSPOR - HABER

 

İtalya Serie A'da son sezonun şampiyonu Inter Milan, yeni dönemde Socios.com damgalı formalarla mücadele edecek. Böylece, 26 yıllık Pirelli devri kapanmış oldu. İtalya çıkışlı Pirelli lastikleri, 1995 yılından bu yana İtalya futbolunun ekol ekiplerinden Inter'in göğüs sponsorluğunu üstleniyordu. Ancak, son yıllarda Pirelli'nin takıma yaptığı ödemelerde düşüş yaşanması ve kulüp yönetiminin ekonomik açıdan ilişkilerin sürdürülebilir olmadığını ileri sürmesi nedeniyle ortaklık sonlamıştı.

Yıllık 20 milyon Euro

İtalya'da yayın yapan Calcio Finanza, Inter'in Socios'la senelik 20 milyon Euro'dan anlaşmaya vardığını yazdı. Ayrıca, kulüp yönetimi; ek sponsorluk işlemleri için Çinli teknolojik alet üreticisi Lenovo'yla 5 milyon Euro ve bonusları kapsayacak şekilde bir anlaşma imzaladı. Böylece, Türkiye'den Galatasaray'la; İspanya'dan Atletico Madrid ve Valencia'ya, İtalya'dan Juventus ve Milan'la, Fransa'dan PSG'yle ve İngiltere'den Arsenal'le anlaşmaya varan Socios'un kervanına son olarak Inter de katıldı. 

Arsenal maçıyla bir devir sona eriyor

Socios'un ortaklarından Arsenal ve Inter, Florida Kupası bağlamında 26 Temmuz Pazartesi günü TSİ 01.00'de kozlarını paylaşacak. Inter, bu maçta ilk kez Socios damgalı formayla sahaya çıkacak. 26 yıllık Pirelli devri bir nevi Arsenal maçıyla kapanıyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler