İnternet Özgün Köşe Yazısı dalında Yılın Gazetecisi Atilla Türker!
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Radyospor programcısı ve Ajansspor yazarı Atilla Türker, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından İnternet Özgün Köşe Yazısı dalında Yılın Gazetecisi seçildi.

Son 5 Haber

Süper Lig ekipleri peşinde: Karel Pojezny'nin son talibi Konya!

Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç yeteneği Can Armando Güner'e Süper Lig'den bir talip daha!

Nihat Kahveci'den Gornik Zabrze maçının ardından Fenerbahçe'nin yıldızına uyarı: "Kulübede oturur"

115 yıllık kulüp Brescia iflas etti!

Beşiktaş'tan 10+4 hamlesi: Cyriaque Irie
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) düzenlediği yarışmada ödüller sahiplerini buldu. Radyospor programcısı ve Ajansspor yazarı Atilla Türker, Gazetecilik Başarı Ödülü Onur Belgesi aldı.
İnternet Özgün Köşe Yazısı dalında Yılın Gazetecisi
Atilla Türker, TGC tarafından ödüle layık görüldü. Türker, İnternet Özgün Köşe Yazısı dalında Yılın Gazetecisi seçildi.
Sosyal medya hesabından paylaştı
Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Atilla Türker, "Taze… Biraz önce… Dostlara selam" ifadelerini kullanarak, aldığı onur belgesini paylaştı.
Daha önce "Beşiktaş’ta Boru Davası" ile ödül aldı
Bilindiği üzere Atilla Türker, geçtiğimiz haftalarda da TGC tarafından ödüllendirilmişti. Türker, Ajansspor.com’da yayınlanan “Beşiktaş’ta Boru Davası” başlıklı yazı ile ödüle layık görülmüştü.