İran'ın Dünya Kupası'ndan elenmesi kutlamasında bir ölüm!

Feride Kara
01.12.2022 - 12:55 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 13:13

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'na Amerika'ya 1-0 mağlup olarak elenen İran'da bu elenmeyi kutlayan gruba güvenlik güçleri ateş açtı. Bir kişi hayatını kaybetti

İran'ın Dünya Kupası'ndan elenmesi kutlamasında bir ölüm!

 2022 FIFA Dünya Kupası macerasına İran, ABD'ye 1-0 mağlup olarak veda etmişti. 

Mehran Semak öldürüldü

İran'ın elenmesini kutlayan bir grup içinde ise ölüme neden olan bir olay yaşandı. Norveç merkezli İran İnsan Hakları Örgütü, 27 yaşındaki Mehran Semak'ın, ülkenin kuzeydoğusundaki Gilan eyaletine bağlı Bender Enzeli kentindeki güvenlik güçleri tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

 

Arabasının kornasını çaldı

Mağlubiyeti kutlama gösterisi sırasında Semak'ın arabasının kornasını çalınca güvenlik güçleri tarafından açılan ateşle başından vurularak öldürüldüğü ifade edildi.

İlgini Çekebilir
2022 Dünya Kupası'nda ilk istifa geldi!
Habere Git

Milli Takım oyuncusunun arkadaşı

Öte yandan öldürülen Mehran Semak'ın İran Milli Takımı oyuncularından Said İzzetullahi'nin çocukluk arkadaşı olduğu ortaya çıktı. 

Dünyada insanlık daha da azalıyor

Dünya Kupası için Katar’da bulunan İzzetullahi çocukluk fotoğrafı paylaşarak, "Dün geceki acı mağlubiyetten sonra senin vefat haberini almak yüreğimi daha çok yaktı. Eski dostum, bilmelisin ki her geçen gün bu dünyada insanlık daha da azalıyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler