İrem Sak İle Furkan Korkmaz'ın İlişkisinde Mesafe Sorunu: Zor Oluyor

İsa Kethüda
11.08.2022 - 12:16 | Son Güncellenme: 11.08.2022 - 12:22

Magazin haberleri... Güzel oyuncu İrem Sak ile NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen sevgilisi Furkan Korkmaz'ın ilişkisinde mesafe sorunu... İşte detaylar.

İrem Sak İle Furkan Korkmaz'ın İlişkisinde Mesafe Sorunu: Zor Oluyor

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers forması giyen Furkan Korkmaz, sevgilisi güzel oyuncu İrem Sak ile görüntülendi.

"Her ilişkinin zorlukları var"

Akşam'da yer alan habere göre; geçtiğimiz Etiler'de görüntülenen güzel oyuncu İrem Sak ile NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen sevgilisi Furkan Korkmaz, bir mekanda baş başa yemek yedi. Mekan çıkışı gazeteciler ile sohbet eden İrem Sak ile Furkan Korkmaz, "Uzak ilişki yaşamak zor oluyor mu?" sorusunu yanıtladı. Ünlü oyuncu, "Oluyor." derken, Korkmaz ise, "Her ilişkinin zorlukları var. Bizimki de mesafe olsun, başka sorunlar olmasın." şeklinde konuştu.

İrem Sak, şimdilerde Gülse Birsel'in dijital bir platforma hazırladığı ve 30 milyon liraya anlaştığı konuşulan 'Yılbaşı' adlı projesinde yer alacak olması ile adından söz ettiriyor. Sık sık özel hayatı ile gündeme gelen İrem Sak, basketbolcu Furkan Korkmaz ile ilişkisini tam gaz sürdürüyor.

Baş başa yemek yediler

Ekranların aranılan yüzlerinden olan İrem Sak ile sevgilisi önceki gün Etiler'deki bir mekanda baş başa yemek yerken objektiflere yansıdı. Keyifli halleri ile dikkat çeken çift, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Bizimki de mesafe olsun"

"Uzak ilişki yaşamak zor oluyor mu?" sorusuna Sak, "Oluyor." derken, Korkmaz ise, "Her ilişkinin zorlukları var. Bizimki de mesafe olsun, başka sorunlar olmasın." yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler