İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın tatil keyfi!

09.06.2022 - 14:43 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 14:53

Oyuncu İrem Sak'ın bir süredir aşk yaşadığı kendisinden 11 yaş küçük NBA'de forma giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile ilişkisi dolu dizgin devam ediyor.

İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın tatil keyfi!

Geçtiğimiz yıl bir Youtube kanalına konuk olan İrem Sak, sevgilisi olup olmadığı sorusuna verdiği yanıtla gündem olmuştu. Güzel oyuncu, "Hiç seni sevgilinle görmedik. Hiç erkekle bir ilişkin oldu mu?" sorusunu, "Evet görmediniz. Denk gelmedi. Çekemediler. Sevgilim oldu en son 2017'de ayrıldık. Üç yıldır sevgilim yok" şeklinde cevaplamıştı.

"SEKTÖRDEN BİRİYDİ"

Sunucunun "E benim bildiklerim ne o zaman" sorusu üzerine ise İrem Sak, "Sevgili sordun sevgilim olmadı" ifadelerini kullanmıştı. Oyuncunun sevgilisinin kim olduğu merak konusu olurken, Sak "Sektörden biriydi" yanıtını vermişti.

"EVET, HAYATIMDA BİRİ VAR"

Geçtiğimiz aylarda özel hayatını hakkında açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki güzel, 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını ilk kez itiraf etti. Sak, "Hayatınızda biri var mı?" sorusunu "Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğruydu" şeklinde cevapladı.

 

Daha önce Furkan Korkmaz birlikte görüntülenen oyuncu, o dönem bu ilişkiyi yalanladığının hatırlatılması üzerine, "Siz de inandınız mı?" şeklinde karşılık verdi.

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu genç yıldız sevgilisiyle Çeşme'de görüntülendi!
Habere Git

"SİZ NEREDEN ÇIKTINIZ?"

İkili, Eylül 2021'de Yeniköy'de bulunan bir kebapçı girişinde objektiflere yakalanmıştı. Bir anda basın mensuplarını karşısında gören İrem Sak, ne yapacağını şaşırmış, "Aman, siz nereden çıktınız?" demişti.

 

Sevgilisinin arkasından koşar adım mekana giren Furkan Korkmaz, soruları yanıtsız bırakmıştı. Oyuncunun menajeri ise hemen gazetecileri arayarak, "Onlar sadece iki yakın arkadaş. Aralarında 11 yaş var" sözleriyle aşkı yalanlamıştı.

"SADECE ARKADAŞIZ"

Birkaç gün sonra Etiler'de görüntülenen Sak, aşk dedikodularıyla ilgili olarak, sanat camiasının klişe cevaplarından birini vermişti:

"Yemek yedik beraber sadece, arkadaşız."

Çeşmede baş başa tatil

Vatan'dan Deniz Boy'un haberine göre; İrem Sak, basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz'la önceki gün Çeşme Dalyan The Beach Of Momo'da görüntülendi.

NBA'de Philadelphia 76ers'da forma giyen milli basketbolcu Korkmaz ile oyuncu, beach'te kendileri için ayrılan localarına geçerek oturdu.

Gün boyu sohbet ettiler

Baş başa ilk yaz tatil sezonunu Çeşme'de açan iki sevgili gün boyu oturarak sohbet etti.

Senin için hazırladığımız haberler