İrfan Buz, Başakşehir maçı ve geleceği hakkında konuştu!

24.04.2018 - 17:34 | Son Güncellenme: 24.04.2018 - 17:34

İrfan Buz, Başakşehir maçı ve geleceği hakkında konuştu!

Osmanlıspor teknik direktörü İrfan Buz, Medipol Başakşehir ile oynayacakları Süper Lig maçı öncesinde açıklamalar yaptı. Bu maçı kazanmak istediklerini dile getiren Buz, kariyer planlaması ve hedeflerini de anlattı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan İrfan Buz’un açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Gençlerbirliği maçı bizim için final maçıydı"

Spor Toto Süper Lig’de şu an 32 puandayız. Kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Gençlerbirliği galibiyeti bize moral verdi. Bizim için olmazsa olmaz bir final maçına çıktık. Kazandık ve şimdi Başakşehir maçına odaklandık.

"Başakşehir maçında 3 puan istiyoruz"

Futbolcu kardeşlerimiz dersine iyi çalışıyor. Mental ve taktik anlamında çalıştıktan sonra bir strateji belirliyoruz. Başakşehir müsabakasını kazanıp 3 puan almak istiyoruz. Oyuncularımız özverili bir şekilde çalışarak ellerinden geleni yapıyorlar.

"Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor"

Başakşehir’in her şeyden önce takdir ettiğim bir hocaları var. Biz ise tamamen kendi olayımıza odaklandık. Bizi ilgilendiren taraf bizimle alakalı. Biz kendi oyunumuza odaklandık. Bizi yukarı taraf hiç ilgilendirmiyor.

"Ligde kalacağımıza olan inancım tam"

Futbol otoritelerine baktığımızda bizim fikstürümüz çok zor olarak nitelendiriliyor. Futbolcularımız ve camiamızdan bu olaylardan uzak durmalarını istiyorum. Bizim hedefimiz ligde kalmak. Onu da başaracağımıza inancımız tam.

"Avrupa'da çalışmak istiyorum ama şu an önceliğim Osmanlıspor"

Ben 40 yıl Almanya'da yaşadım. Orada milli takım altyapılarında hocalık yaptım. Herkesin bir hedefi olması gerekiyor. Avrupa'da elbette çalışmak istiyorum. Ama şu an sadece Osmanlıspor'un başarısı için çalışıyorum. İnşallah Osmanlıspor’u ligde tutarak hedeflerimi daha net olarak belirleyeceğim. Adım adım gidiyoruz."

Takımdan son bilgiler

Son haftalarda Mehmet Batdal sakattı. Özer Hurmacı ilk defa kadroya girdi. Diğer arkadaşlarımızın hepsi hazır. Kim oynarsa elinden geleni yapacak. Oyuncularım bu mücadeleye yoğunlaştı. Birlik ve beraberlikle altı sıralardan yukarıya çıkacağız.

Ligde unutamadıkları maçlar

Sivas'ta çok iyi oynayıp puanı alamadık. Antalya ile oynadığımız maçta da penaltı kaçırmıştık. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım. Pozitif olmak lazım. Bu tür mücadeleler yaşandığı zaman kolay kolay unutulmuyor.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler