İrfan Buz: Başakşehir şampiyonluk adayıdır

01.12.2017 - 15:12 | Son Güncellenme: 01.12.2017 - 15:12

İrfan Buz: Başakşehir şampiyonluk adayıdır

'Deplasman karnemizi düzeltmemiz lazım'

"Son iki maçı kazanamamız bizim için önemliydi. Geldiğimiz zaman kolay olmayan bir fikstür vardı. İçeride kazandığımız 10 puan önemliydi. Deplasman karnemiz ise iyi değil. Trabzonspor maçında son anlarda kaybettik. Şimdi önemli bir Başakşehir maçı var. Başakşehir ligin ikincisi ve Galatasaray'ın iki puan arkasında. Bizim açımızdan çok önemli her aldığımız puan bizi daha ileri götürecektir. Başakşehir deplasmanında karnemizi düzeltmek istiyoruz"

 

'Başakşehir iyi oynayan, sistemi oturmuş ve şampiyonluğun adaylarından birdir'

"Başakşehir iç saha dış saha farketmeksiniz bir sistem takımı. Abdullah hocaya saygı duyuyoruz. Kompakt bir şekilde Başakşehir karşı oynadığımız zaman iyi bir sounçla döneceğimize inanıyoruz. Gerçekten iyi oynayan, sistemi oturmuş ve şampiyonluğun adaylarından birdir. Avrupa'da devam ediyorlar takdire şayan bir takım. "

'İyi yanlarımız ortaya koymak istiyoruz'

"Duruşu ve sistemi ile en iyi takımlardan biri Başakşehir. Yukarıdaki takımlar açısından da önemli maç. Bu tür takımlarla deplasmanda oynamak kolay değil. Takım savunmasını iyi yapıp geçiş oyunlarını iyi oynamaya çalışacağız. İyi yanlarımız ortaya koymak istiyoruz"

 

'Ozan Tufan, Avrupa'da başarılı olur'

"Ozan Tufan 22 yaşında bir oyuncu. Buralara çok genç yaşta gelmiş bir oyuncu. Potansiyeli olan bir isim bana göre. Zaman zaman inişli çıkışlı grafikleri olmuştur. Uzun yıllar Almanya'da çalıştım. Avrupa'ya giderse Ozan Tufan başarılı olur. İspanya yada İngiltere olur ama bence Almanya ve İngiltere ligleri daha uygun olur onun için. Kendisini de geliştirmesi lazım. Box-to-box oynayan bir isim. Hücumda etkinliğini arttırabilir"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Osmanlıspor teknik direktörü İrfan Buz, hafta sonu oynanacak M.Başakşehir maçı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bursaspor'da görev yaptığı süre içinde büyük emeği bulunan Ozan Tufan hakkında da konuşan İrfan Buz, eski öğrencisi hakkında 'Avrupa'ya giderse başarılı olur' ifadelerini kullandı

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan İrfan Buz şunları söyledi:

Senin için hazırladığımız haberler