İrfan Buz: 'Daum'dan çok büyük tecrübeler edindim'

10.01.2018 - 22:14 | Son Güncellenme: 10.01.2018 - 22:14

Osmanlıspor Teknik Direktörü irfan Buz beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Buz'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Kadro kalitemiz iyi diye düşünüyorum. İkinci devrede aldığımız oyuncularla bu çıtayı yükseltmek istiyoruz.  Rekabetin olması gerekiyor. Transferi düşünüyoruz.

Osmanlıspor geçmişinde önemli başarıla elde etmiş

Nerden aldık takımı şu an nerede ona bakmak gerekiyor. Osmanlıspor'un geçmişine baktığında UEFA'ya gitmiş ve başarılar elde etmiş. Biz de oralara gelmek istiyoruz ama adım adım gitmek istiyoruz. Emin adımlarla gitmemiz gerek.

Daum'dan çok şey öğrendim

Uzun yıllar Almanya'da kaldım. Bursaspor'a geldiğimde Daum'la beraber çalıştım. Çok büyük tecrübeler edindim. Onun akabınde Bursaspor'u aldım.
Galatasaray ma.ında 2-0'dan 2-2 yaptık ve öyle devam ettik. Ligi 8. bitirdik. Gençlerbirliği'ne daha sonra gittim. Bu ligde farklı olmanız gerekiyor o da biz de oldu. Finansal anlamda Yeni Malatyaspor'u Süper Lig'e taşıdık.

Yeni Malatyaspor sonrası inanılmaz destek aldım

Takımı alıyorsunuz, düşme potasından alıyorsunuz playoff potasına sokuyorsunuz ikinci senesinde Malatyaspor direk lige çıktı. Onun akabinde mukavelemiz bitti. Bir ayrılık orada. Ama inanılmaz bir destek aldım. Biz de yolumuza devam ettik. Şu anda çok mutluyum güzel teklifler aldım. Osmanlıspor'dan güzel teklif aldım. Ben de çok mutlu oldum. Kulübüm için her şeyi yapacağım. Osmanlıspor'u layık olduğu yere inşallah getireceğiz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler