İrfan Buz: "İkinci devre daha fazla istedik"

Orhan Gülek
04.04.2021 - 18:46 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 18:53

Süper Lig'de 32. hafta maçında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Medipol Başakşehir'e 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz, değerlendirmelerde bulundu.

İrfan Buz: "İkinci devre daha fazla istedik"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 32. hafta maçında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir'e 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz açıklamalarda bulundu.

"Karşı tarafında baskı altında olduğunu hissettik"

Buz "Çok önem arz eden bir maça çıktık. İlk devre kısır geçti. 2 tan pozisyonu vardı Başakşehir'in. Bizim de Adem ile vardı. 2. devre daha fazla istedik. Beraberliği yakaladık. Momentum bize geçiyordu. O sıra iyi durduk. Karşı tarafında baskı altında olduğunu hissettik. 87. dakikada Ömer Ali'nin müthiş bir vuruşu skoru tayin etti. Ondan evvel penaltı pozisyonu vardı." ifadelerini kullandı.

"Önümüzde Fenerbahçe maçı var"

Tecrübeli teknik adam Buz, artık kalan maçlara odaklanacaklarını ifade ederek şu cümleleri paylaştı:

"Hakem ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum net bakmam lazım. Vakıf olanlar pozisyonu değerlendirecektir. Perşembe günü devam edeceğimiz için konsantre olmamız lazım. önümüzde Fenerbahçe maçı var. İçeride oynayacağız. Takımı hazırlamak durumundayız. Herkes elinden geleni yaptı. Kırılma anları sizin tarafa da geçecek. Buna inanarak devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler