İrfan Buz: "Negatif tabloyu..."

29.04.2017 - 17:40 | Son Güncellenme: 29.04.2017 - 17:40

AJANSSPOR-TFF 1. Lig'de 30. hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor,  kendi sahasında Göztepe takımını 72. dakikada Murat Akça'nın kaydettiği golle 1-0'lık skorla geçti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Göztepe camiası büyük bir camia umarım istedikleri yerde olurlar. Negatif tabloyu durdurmak için bu müsabakayı kazanmamız lazımdı" dedi.

Basın toplantısı

TFF 1. Lig'de sahasında Göztepe'yi 1-0 yenen yenilen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, galibiyete bugün için sevindiklerini ve hemen önümüzdeki hafta oynayacakları Bandırmaspor maçına konsantre olacaklarını söyledi.

Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya galibiyet için çıktıklarını ve bunu başardıklarını belirtti.

Güzel oyunla 3 puanı aldıklarını aktaran Buz, "Oyuncularımı kutluyorum, gerçekten iyi bir müsabakaydı. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu galibiyete bugün için seviniyoruz. Önümüzde Bandırmaspor maçı var. Ona konsantre olup, devam edeceğiz." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler