İrfan Buz: “Puanı hak ettiğimizi düşünüyorum”

20.03.2021 - 19:17 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 19:19

Spor Toto Süper Lig haberleri... Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü sahadan beraberlikle ayrıldı. Peki Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz neler söyledi? İşte detaylar...

İrfan Buz: “Puanı hak ettiğimizi düşünüyorum”

Süper Lig'in 31. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz değerlendirmelerde bulundu.

İrfan Buz’un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İrfan Buz: “Sahamızda kazanmak istedik. Hafta içerisindeki çalışmalarımızda eksiklerimizi gidererek müsabakaya girecektik ancak karşılaşmanın ilk 15 dakikası iyi oynayamadık ve duran toptan, dikkatsizlikten geriye düştük. Zaten takımın özgüven açısından sıkıntısı var. Özellikle ilk devre mücadele anlamında takımımız dengeyi kurmaya çalıştı. Özelikle merkez orta sahamızda sıkıntımız var. Yani defansın önünde oynayan arkadaşlar istediğimiz oyunu oynayamadı, oyunu tutamadık.

İkinci devre oyunu elimize aldık. Mücadele anlamında takımımız sahada o coşkuyu verdi. Futbolcularım çok mücadele etti. O yüzden puanı hak ettiğimizi düşünüyorum.”

“Önemsiz bir müsabaka değildi”

Buz, hakem seçiminde biraz daha dikkatli olunması gerektiği düşündüğünü belirterek, “Her iki takım açısından da bu kadar önemsiz bir müsabaka değildi. Onların da bir hedefi var bizim de. Milli takım arasında eksiklerimizi gidereceğiz. Allah'ın izniyle üstüne koyarak, analizlerimizi yaparak buradan doğru yola çıkaracağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler