İrfan Buz, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu

22.01.2018 - 16:09 | Son Güncellenme: 22.01.2018 - 16:09

İrfan Buz, Radyospor'un Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

İrfan Buz, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu

İşte İrfan Buz'un Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamalardan önemli kesitler:

Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk; ama olmadı. İlk yarı Yeni Malatya gol fırsatları ele geçirdi, atamadı; 2. yarıda da golleri kaçıran taraf biz olduk. Yenemiyorsan, yenilmemek iyidir.

Bu akşam Kayserispor - Galatasaray maçını izleyeceğiz çünkü haftaya rakibimiz Galatasaray olacak. Kayserispor başarılı bir sezon geçiriyor. Fatih Terim'in de 2. maçı olacak. Güzel bir maç olmasını bekliyoruz.

'Musa Çağıran'ı yollamak gibi bir düşüncemiz yok.'

Musa Çağıran, her sene 3 büyüklere özellikle Beşiktaş'a yazılan bir isim; ama bizim böyle bir düşüncemiz yok. Biz forvet bölgesine 1 takviye yapmak istiyoruz. Rodellega iyi bir isim; ama bizim farklı düşüncelerimiz var, onları da düşünüyoruz.

Mustafa Pektemek'e yeşil ışık

Cyle Larin, transferi için Beşiktaş'ın onun sorunlarını çözmesi gerekiyor. Mustafa Pektemek'i beğeniyorum, eğer şartları uygun olursa onunla oynamak isteriz.

Ozan Tufan, için inşallah hakkında hayırlısı olur. Önemli bir değer, onu kaybetmemeliyiz. Onun gibi futbolculara ihtiyacımız var.

'2. devre yapılacak hataların çok fazla telafisi yok.'

Galatasaray'ı bu akşam izleyeceğiz ve haftaya iyi hazırlanacağız cumartesi günü iyi oynayacağız. 2. devre yapılacak hataların çok fazla telafisi yok.

Senin için hazırladığımız haberler