İrfan Buz takımı Yeni Malatyaspor'u eleştirdi, "Puan almak zorundasınız..."

03.05.2021 - 19:42 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 19:52

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Kayserispor'a karşı alınan beraberliği, takımının mevcut durumunu ve Adem Büyük'e yapılan faulü değerlendirdi. İşte detaylar...

İrfan Buz takımı Yeni Malatyaspor'u eleştirdi, "Puan almak zorundasınız..."

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 39. haftasında Yeni Malatyaspor, içerde Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin çalıştırıcısı İrfan Buz, sonuçtan ve oyundan memnun olmadığını dile getirdi. "Kolay değil tabi her hafta baskı altındasınız. Sonuç almak zorundasınız, puan almak zorundasınız, puanlar almak zorundasınız." şeklinde konuşan Buz, takımındaki form düşüklüğünü saklamadı. "Hiç iyi oynamayan bir Yeni Malatyaspor vardı." dedi. İşte, İrfan Buz'un açıklamalarından satır başlıkları...

"İyi oynayamadığımızı söyleyebiliriz..."

İrfan Buz, "Burada kendi sahamızda Kayserispor müsabakasında yüzde yüz kazanmak istedik. 90 dakikaya baktığımız zaman iki çok farklı bir devre izledik. Özellikle hiç iyi oynamayan bir Yeni Malatyaspor vardı. Konsantrasyonumuz burada neden böyle düştü anlamadık. İlk devre net bir şekilde iyi oynayamadığımızı söyleyebiliriz. 

"Arkadaşlarımız burada karakter gösterdi..."

Adem'in pozisyonunda oyuncumun tamamen sakatlanma durumu vardı. Kart görse ne olur? En önemli oyuncularımdan biri, kaptanımız orada. Arkadan tendonuna yapılmış bir hareket var orada. Kesinlikle kırmızı kart.

 

Analiz yaptığımızda ilk devre iyi oynamayan, ikinci devre çok farklı bir Yeni Malatyaspor vardı. Kaldı ki maçı çevirme sadece beraberliğe değil, maçı çevrime fırsatlarımız vardı, direklerden dönen topumuz vardı. Oyuncularımız burada karakter gösterdi. Kolay değil tabi her hafta baskı altındasınız. Sonuç almak zorundasınız, puan almak zorundasınız, puanlar almak zorundasınız. O yüzden arkadaşlarımız burada karakter gösterdi.

"Kazanmak istiyorduk..."

O yüzden bizim için tabi ki kazanmak istiyorduk ama her puanın da önemli olduğunu diyebiliriz bu durumda. Şöyle bir şey diyeyim; ikinci devre Kayserispor bilmiyorum, belki iki veya üç kere orta sahayı geçmiştir. Bunu da net bir şekilde söyleyebiliriz. Burada o yakaladığımız fırsatları daha iyi değerlendirmiş olsaydık yine de farklı kazanmış olacaktık."

Senin için hazırladığımız haberler