İrfan Buz: "Tüm takımlara eşit mesafede baktık"

Orhan Gülek
15.05.2021 - 23:25 | Son Güncellenme: 15.05.2021 - 23:29

Süper Lig'in son haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz, açıklamalarda bulundu.

İrfan Buz: "Tüm takımlara eşit mesafede baktık"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in son haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Galatasaray ile karşılaştı. Şampiyonluğun belirleneceği maçta, Yeni Malatyaspor Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz, açıklamalarda bulundu.

"Herkesin gönlüne göre olsun"

İrfan Buz "Maç önü de anlatmıştım. Çok kolay bir süreç değildi bizim için. Geçen sene düşmüş, Denizli ile dip yapmış bir takım. Spor kamuoyunda Malatya en büyük düşme adaylarından biriydi. Oyun anlamında üstüne koyarak giden bir Malatyaspor vardı. Ankaragücü kırılma maçlarından biriydi ve önemliydi. Burada da görevimiz anlı şanlı armamız ve camiamızı temsil etmek. Bunu da yaptığımızı düşünüyoruz. Hakemler, camialar için kolay değildi. 4 takım düşüyor, Covid, sakatlıklar… İyi bir mücadele verdiğimizi görüyorum. Tüm takımlara eşit mesafede baktık. Herkesin gönlüne göre olsun. Yeni Malatya’nın buralarda değil daha yukarıda olması gerektiğini düşünüyorum. Kaptanımız Adem sarıldı, 17 gol attı. Takımımızla güzel bir birlikteliğimiz vardı." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler