İrfan Buz’a Bundesliga 2’den sürpriz talip!

26.08.2018 - 13:14 | Son Güncellenme: 26.08.2018 - 16:14

İrfan Buz’a Bundesliga 2’den sürpriz talip!

Son olarak Osmanlıspor’da görev alan deneyimli teknik direktör İrfan Buz’a Bundesliga 2’den sürpriz transfer teklifi geldi.

İrfan Buz, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. İşte detaylar...

Sözlerine eski oyuncularından Serdar Gürler ve Umut Nayir’den bahsederek başlayan İrfan Buz, “Serdar Gürler İspanya’da Huesca takımında başarılı olur. Temposu var, adam eksiltmesi var. Umut Nayir için Şenol Güneş ile de görüştük. 25 yaşında bir pivot santrfor. Türkiye’de nadir santrforlardan bir tanesi. Çok zeki, kafa topunda iyi olan ve gelişime açık bir oyuncu. Birinci santrfor olarak Beşiktaş’a gelmemiştir, Larin de orada var. Cenk Tosun geldiğinde Mustafa Pektemek’in arkasında 3.santrafordu, nerelere geldiğini gördük. Şenol hocayla Türk futboluna önemli bir santrfor kazandırılabilir. Ben Umut’tan umutluyum” dedi.

Bundesliga 2’den transfer teklifi!

Kendisine gelen transfer tekliflerinden de bahseden Buz, “Sezon başında ligde ve Avrupa’da görüştüğümüz kulüpler vardı. İsviçre’den görüştüğümüz bir takım ve Almanya 2.Ligi’nden Greuther Fürth’la temas halindeydik. Ben Süper Lig’de devam etmek istiyorum. Buradan da teklifi olan takımlar vardı ama tercihlerini başka teknik adamlardan yana kullandılar” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler