İrfan Buz'dan flaş Emre Akbaba ve Umut Nayir yorumu!

03.07.2018 - 20:48 | Son Güncellenme: 03.07.2018 - 18:26

Geçtiğimiz sezonu Osmanlıspor takımından geçen İrfan Buz, Radyospor'a önemli açıklamalar yaptı. Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Buz şunları ifade etti.

'36 puan alsaydık...'

"Geçen sezon çok büyük bir mücadele verdik. Hesaplarımıza göre 36 puan civarında alsak kümede kalırdık. Hakem hataları da yaşandı. Norveç ligi başta olmak üzere maçları takip ediyoruz. Ben ligleri yakından izliyorum bu boşlukta fırsatları değerlendiriyoruz"


'Emre Akbaba modern bir 10 numara...'

"Emre Akbaba modern bir 10 numara oyuncusu. Eskileri gibi değil kat edilen mesafeleri yüksek bir oyuncu, pres yapabilir. Hem sonuçlandırabilir hem araya oynayabilir çok yetenekli bir oyuncu, kim alırsa alsın etkisi olur."

Umut Nayir yatırım açısından doğru, kendini geliştirebilir ve hak eden bir oyuncu'

"Çok fazla pivot santrafor sayılamıyor. Yaş olarak 25 yaş altı gelişime açık olan, zeki ve değerini bulmamış bir oyuncu bana göre. Potansiyelli bir oyuncu ama Şenol Hoca ile birlikte o potansiyeli ortaya çıkarabilir.Cenk Tosun gibi ilk tercih olmayabilir ama yatırım açısından doğru bir yatırım. Kendini geliştirebilir ve hak eden bir oyuncu"


"Ozan Tufan gibi genç oyuncuların kariyerlerinde inişli çıkışlı zamanlar olur. Yetenekli bir oyuncu, büyük bir yatırım yapılmış. Milli Takım'da farklı performanslar göstermiş bir oyuncu. Aykut hoca'da elinden geleni yapmıştır birazda oyuncunun bunu düşünmesi lazım. Mesela başka bir örnek Ryan Donk var. Fatih hoca ile birlikte yeniden sözleşme almayı başardı"

Senin için hazırladığımız haberler