İrfan Can Eğribayat: "A Milli Takıma gitmeyi çok istiyorum"

İsa Kethüda
29.11.2023 - 20:39 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 20:42

UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat maçı öncesi basın toplantısında açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

İrfan Can Eğribayat: "A Milli Takıma gitmeyi çok istiyorum"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi'nde yarın akşam Nordsjaelland ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"A Milli Takıma gitmeyi ben de çok istiyorum"

A Milli Takım'a gitmeyi çok istediğini söyleyen Eğribayat, "A Milli Takıma gitmeyi ben de çok istiyorum. Onun da sırası gelecektir. O kapıda açılacaktır. Önemli olan takımın başarısı. Hocamızla sürekli konuşuyoruz. Çıktığım zaman elimden geleni yapıyorum. 

"Bu büyük camiada olduğum için mutluyum"

Oynamak veya oynamamak sorun değil. Bu büyük camiada olduğum için mutluyum. Forma şansı geldiğinde, gelimden geleni göstereceğim.

"Soğuk bizi etkilemez"

Hava İstanbul'da da soğuktu. Burada da -5 falan. Soğuk bizi etkilemez. İnşallah kazanıp, mutlu bir şekilde Türkiye'ye döneriz" dedi.

"Zemin kaleciler için çok önemli"

Zemin durumu ile ilgili konuşan Eğribayat, "Zemin kaleciler için de çok önemli. Hocamız ile zemine baktık. Normal suni çim gibi değil, biraz daha yumuşaklık vermişler. Atladığımızda bir yerlerimiz ağrıyacak ama sorun değil. Takım için elimizden geleni yapacağız ve iyi oyunla kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Maç Exxen'de

Nordsjaelland ile Fenerbahçe arasındaki maç, Right to Dream Park'ta TSİ 23.00'te başlayacak müsabakayı Fransa Futbol Federasyonundan Jeremie Pignard yönetecek. Karşılaşma, Exxen platformundan canlı yayımlanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler