Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'ın acı günü!

Özgür Koç
04.07.2024 - 08:36 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 08:51

Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Eğribayat'ın babası Ökkeş Eğribayat hayatını kaybetti.

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'ın acı günü!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Eğribayat'ın babası Ökkeş Eğribayat vefat etti. Ökkeş Eğribayat bir süredir kanser hastalığı ile mücadele ediyordu.

İrfan Can'dan duygusal paylaşım

İrfan Can Eğribayat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Allah senden razı olsun. Sevgini varlığını hiçbir zaman esirgemedin bizden. Şakaların ile bizleri hep güldürdün. Çok mücadele verdin.Başta doktorları olmak üzere herkesi şaşırttın.
Melina doğduğunda ki mutluluğunu onu görünce her şeyi unutup gülümsemeni hiçbir zaman unutmayacağım. Meğer hastanede yatman, orada olduğunu bilmek bile çok önemliymiş çok değerliymiş.

Çok sevdiğin soyadımızı en güzel yerlerde duyurmak yaşatmak dileğiyle…

Canım babam canım arkadaşım biricik ÖKKEŞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM . Mekanın cennet olsun. Bana verdiğin emeklerin için bu seviyelere gelmeme benden daha çok mücadele ettiğin için teşekkür ederim.

HAKKINI HELAL ET BABAM"

Fenerbahçe'den başsağlığı mesajı

Fenerbahçe Kulübü, İrfan Can Eğribayat için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kalecimiz İrfan Can Eğribayat’ın değerli babası Ökkeş Eğribayat’ın vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ökkeş Eğribayat’a Allah’tan rahmet; İrfan Can Eğribayat başta olmak üzere tüm Eğribayat Ailesi’ne, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Senin için hazırladığımız haberler