İrfan Can gönlündeki takımı açıkladı

27.07.2020 - 22:49 | Son Güncellenme: 27.07.2020 - 23:00

Son dakika transfer haberleri.. Şampiyon Başakşehir'in yıldız orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, Sevilla'ya transfer olmak istediğini söyledi. İşte detaylar..

İrfan Can gönlündeki takımı açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir'in başarılı orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, geleceği hakkında konuştu.

TRT Spor'a konuk olan Kahveci, öz eleştiride bulunarak, "Medipol Başakşehir'e geldiğimde futbolu hiç öğrenmediğimi anladım. Oyun içinde yaşadığım kopmaları azaltıp sağ ayağımı geliştirmeliyim" dedi.

Türkiye'den resmi transfer teklifi almadığını söyleyen milli oyuncu, "Türkiye'den resmi teklif gelmedi, ilgilenenler var, konuştuklarımız da oldu ama benim hedefim, önceliğim Avrupa" diye konuştu.

Sevilla haberlerine değinen ve gönlünün Endülüs ekibinde olduğunu ifade eden İrfan Can Kahveci, "Sevilla haberleri çıkıyor, geçen sene eşimle, dostumla konuşurken hep Sevilla, Atletico Madrid gibi takımları hayal ediyordum. Sevilla ile Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamıştık, şehri çok beğenmiştim. İnşallah orası olur" açıklamasını yaptı.

 

Eski takım arakadaşı Emre Belözoğlu ile arasındaki iletişime de değinen 25 yaşındaki yıldız, "Emre ağabey çok dalga geçiyordu benimle, biraz psikolojimi bozdu. Çok kiloluydum çünkü. Geldiğimde 82 kiloydum, sonra 75'e düştüm. Çok katkısı oldu bana" diye görüş bildirdi.

İrfan Can Kahveci bu sezon kaç gol attı?

Medipol Başakşehir ile 4 yıl daha sözleşmesi bulunan Kahveci, bu sezon toplam 38 maçta forma giyerken, 6 gol 5 asistle oynadı. 

Kahveci, 14 kez ay yıldızlı milli formayı giydi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler