Fenerbahçe'de gol atan İrfan Can Kahveci, Ankaragücü maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
17.10.2022 - 22:38 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 23:21

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-0 yenen Fenerbahçe'de gol atan İrfan Can Kahveci maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Fenerbahçe'de gol atan İrfan Can Kahveci, Ankaragücü maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, 10. haftada konuk olduğu Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere üç puanı getiren golleri Batshuayi, İrfan Can Kahveci ve Diego Rossi kaydetti.

Maç sonu Fenerbahçe'de gol atan İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulundu.

"Zor bir deplasmana geldik"

İlk olarak Bartın'daki maden faciasına değinen Kahveci "Öncelikle Bartın'da üzücü bir olay yaşandı. Vefat eden halkımıza baş sağlığı diliyorum, yaralılara acil şifalar, ailelerine de sabır diliyorum.

Zor bir deplasmana geldik. Her hafta farklı oyuncular oynuyor bizim takımda, ama hiçbir şey fark etmiyor. Herkes birbirine güveniyor, hocanın sistemine saygı duyuyor. Güzel bir seri yakalamaya başladık." dedi.

İlgini Çekebilir
Başkent'te Fener GÜÇLÜ!
Habere Git

"Hem orta saha hem kanat gibi oynuyorum"

Jorge Jesus ile takıma daha faydalı olduğunu dile getiren Kahveci "Hocamızla beraber aslında kanat gibi oynasam da içeride de oynuyorum, hem orta saha hem kanat gibi oynuyorum. Bunun da faydalarını görüyorum aslında. Oynadıkça her hafta üstüne koyarak devam ediyorum. İnşallah böyle devam ederim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler