İrfan Can Kahveci, Sivasspor maçı sonrası konuştu: "Golü ona armağan ediyorum"

Orhan Gülek
04.12.2023 - 22:30 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 23:31

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında evinde Sivasspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de performansıyla yıldızlaşan İrfan Can Kahveci, maç sonu değerlendirmede bulundu.

İrfan Can Kahveci, Sivasspor maçı sonrası konuştu: "Golü ona armağan ediyorum"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında kendi sahasında ağırladığı Sivasspor'u 4-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın gollerini Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Alaaddin Okumuş (K.K.) ve Edin Dzeko kaydetti.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de performansıyla yıldızlaşan İrfan Can Kahveci, açıklamalarda bulundu.

"Oyuna öyle başladık"

UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjælland karşısında alınan 6-1'lik hezimeti unutmak için mutlak kazanmak istediklerini ifade eden Kahveci, "Hafta içi Avrupa'da kötü bir sonuç aldık. Bundan kurtulmak istiyorduk. Oyuna öyle başladık. Bunun sonucunda goller bulduk. Ben de gol attığım için mutluyum. " dedi.

"Golü ona armağan ediyorum"

Maçta attığı golü çok sevdiği bir kişinin vefat eden babasına hediye eden Kahveci, "Hurşut Meriç bu çalımı hep yapıyordu, ondan göre göre yaptım. Rakipler bazen yiyor, bazen yemiyor. Tam noktasında yapınca daha etkili oluyor, bugünkü gibi... 2-3 haftadır gol atmak için bekliyordum. Çok sevdiğim bir abimin babası vefat etmişti. Golü ona armağan ediyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den derbi öncesi dört dörtlük galibiyet!
Habere Git

"Galibiyet serisine başlamak istiyoruz"

4-1'lik Sivasspor galibiyetiyle serisini sürdürmek istediklerini vurgulayan Kahveci, "Beşiktaş'a karşı ilk derbi galibiyetimizi almak istiyoruz. Bugünden başlayarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz." dedi.

Kadıköy'de ismi yankılandı

Maça oldukça istekli bir başlangıç yapan ve takımın etkili oyununda büyük katkısı olan İrfan Can, 42. dakikada attığı enfes golle takımını 2-0 öne geçirdi.

Sağ çaprazda topla buluşan İrfan Can Kahveci, önce müthiş bir çalımla N'Jie'den sıyrıldı ardından uzak köşeye iki direğin birleştiği noktaya müthiş bir şut çıkartarak durumu 2-0'a getirdi.

Attığı gol ve hırslı oyunuyla tribünlerden büyük destek gören İrfan Can'ın ismi dakikalarca Kadıköy'de yankılandı.

İrfan Can Kahveci'nin bu sezonki performansı

Sivasspor maçında attığı gol ile kariyerinin skor rekorunu genişletmeye devam eden İrfan Can, çıktığı 24 resmi maçta 10 gol 5 asiste ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler