İrfan Can Kahveci, Alioski ve İrfan Can Eğribayat, Ankaragücü Maçını Değerlendirdi

15.04.2023 - 22:55 | Son Güncellenme: 15.04.2023 - 23:02

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Alioski, İrfan Can Kahveci ve İrfan Can Eğribayat maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

İrfan Can Kahveci, Alioski ve İrfan Can Eğribayat, Ankaragücü Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele sarı-lacivertlilerin 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ile Alioski açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci: "Taraftarlar benim arkamda durdu"

Heyecan dolu maçın 84. dakikasında Fenerbahçe penaltı kazandı. Hanousek ile ceza sahasında girdiği ikili mücadelede İrfan Can Kahveci'nin yerde kalması üzerine maçın hakemi Atilla Karaoğlan penaltı kararı verdi. 87. dakikada topun başına geçen Valencia, meşin yuvarlak ile kaleci Gökhan'ı farklı köşelere gönderdi ve 1-1 beraberliği getirdi.

Maç sonu konuşan İrfan Can Kahveci, "Bugün belki de ilk golde topu kaptırıp hata yaptım ama taraftarlar benim arkamda durdu. Lütfen tüm takımın sezon sonuna kadar arkasında durmaya devam etsinler. Biz elimizden geleni yapacağız." dedi.

Alioski: "Takım ruhunu o anda sergiledik"

Fenerbahçe'nin Makedon futbolcusu Alioski ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Kaybetmeyeceğimizi biliyordum bugün. Çok güçlü bir takım oyunu ortaya koyduk. Takım olarak savaştığınızda işler iyi gitmese de geri dönebiliyorsunuz. Ortaya karakter koyduk. En önemlisi buydu. Takım olarak istediğimiz şeye inandık. Zorlu bir rekabet var şu anda. Zorlukların üstesinden gelerek hedefimize ulaşabileceğimize inanıyorum. 

Bu bir galibiyet kutlamasıydı. Müthiş bir kutlamaydı. Takım ruhunu o anda sergiledik. Nasıl herkes mutluydu, hepiniz gördü. Gösterdiğimiz takım ruhu, o sevin, her şeyi gösterdi."

İrfan Can Eğribayat: "Son dakikada gelen gol sevinci ayrı oluyor"

Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleye geçen İrfan Can Eğribayat ise "Altay kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bir fırsat doğdu, bu fırsatı bekliyordum. Sakatlık ya da ceza olmasını tabii istemiyorduk. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Golü 81'de yedik. Son 10 dakika kala maçı çevirdik. Hep birlikte olduğumuzda böyle maçlar şampiyonluk kazandırabilir. Son dakikada gelen gol sevinci ayrı oluyor. İnşallah önümüzdeki maça da iyi hazırlanırız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler